5 kameradan vazgeçmez samsungAlıntıyı görüntüle
Honora Xiaomiye o kadar laf söyledik şimdi Samsung da kopyalamaya geçmiş gibi duruyor.
Büyük markalar artık risk almıyor, tuttuysa kopyala yapıştır...
Düz model sanırım bu.5 kameradan vazgeçmez samsung
Bu arada açık konuşalım kamera çıkıntılarının bu kadar arttığı dönemde simetrik çıkıntılı tasarım gerçekten güzel geliyor bana Apple iyi düşünmüş en azından kamera çıkıntısı kocaman durmuyorAlıntıyı görüntüle
Honora Xiaomiye o kadar laf söyledik şimdi Samsung da kopyalamaya geçmiş gibi duruyor.
Apple kendi için iyi düşündü de Samsung zaten çok iyi yapıyor o kısmı yani bir sıkıntı yoktu. Tabi insanlar aynı tasarımdan sıkıldı diye mecbur değişecekler kaç sene olduBu arada açık konuşalım kamera çıkıntılarının bu kadar arttığı dönemde simetrik çıkıntılı tasarım gerçekten güzel geliyor bana Apple iyi düşünmüş en azından kamera çıkıntısı kocaman durmuyor
Özgünlüğü gitmiş Çin telefonları gibi duruyor ama 26 serisine göre tasarımı daha iyi bana kalirsa
Yok be hocam o zamanlar değişik değişik telefonlar çıkardı şimdi ise her sene aynı basmakalıp telefonlar, kimse risk alayım demiyorYeni modellerde bok edip sıvama işi başladıysa yeni bir teknoloji yolda demektir. Tuşlu telefonlarda da öyle olmuştu klavyeli cins cins telefonlar çıkmıştı sonra hop s3 mini
çok çirkin be hocam o ne öyle kafam kadar 70mm imax mı çekicez sankiBu yine küçükmüş Huawei 90s e bak sen resimde büyük durmuyor ama elde o cikintiyi iyi hissediyorsuntabii en iyi kameranın nedenleri bunlar
Direk çin tasarımlarına benzemiş. Bence o kadar kötü değil, arada farklılık iyidir.Alıntıyı görüntüle
samsung demesen iphone 18 sanardımAlıntıyı görüntüle