İTOPYA + RMA SERVİS REZİLLİĞİ

belki garip gelecek ama şuanda yaptıkları şey tamamen yasalara uygun bir şey
tabi bence para iadesi yapmalılardı orası ayrı
Asus servisinin verdiği raporda seçim hakkı kişiye sunulmakta ve iade veya değişim olarak geçmekte. Müşteri eğer iadeyi seçerse iade yapmaları gerekli iade yapmıyoruz değişim diyip değişim yapamazlar kaldı ki ürünün birebir aynısını da değil muadilini göndermişler sormadan değişim halinde de ürün ellerinde yoksa muadilleri arasından seçim hakkı sunulur. Hatta seçimler arasında mislinin de sunulduğu olabiliyor.

Asus servisinin verdiği raporda seçim hakkı kişiye sunulmakta ve iade veya değişim olarak geçmekte. Müşteri eğer iadeyi seçerse iade yapmaları gerekli iade yapmıyoruz değişim diyip değişim yapamazlar kaldı ki ürünün birebir aynısını da değil muadilini göndermişler sormadan değişim halinde de ürün ellerinde yoksa muadilleri arasından seçim hakkı sunulur. Hatta seçimler arasında mislinin de sunulduğu olabiliyor.
yasalarda bence de saçmalıklar var olması gereken de bu zaten

Bir firma servisle, maille, aramayla uğraştırıyorsa THH'ye gitmeyi hala öğrenemediniz. Bu ülkede bu tiplerin anladığı yol bu. Uğraşmaya değmez. Bir kere şikayetle tehdit edeceksiniz, hala anlamıyorsa şikayet edeceksiniz. Beklersiniz ama en azından sonunda kazanırsınız.

Gelen ürünü açıp kullanmaya başlayın aynı zamanda thh başvurusu yapın , 5 ay sonunda kullanılmış monitör hanelerine hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir firma servisle, maille, aramayla uğraştırıyorsa THH'ye gitmeyi hala öğrenemediniz. Bu ülkede bu tiplerin anladığı yol bu. Uğraşmaya değmez. Bir kere şikayetle tehdit edeceksiniz, hala anlamıyorsa şikayet edeceksiniz. Beklersiniz ama en azından sonunda kazanırsınız.
çok doğru katılıyorum

itopya görünürde devasa bilgisayar markası işin içine girince mahalle bilgisayarcısından beter oluyor uzak durulması gerek zorunda kalmadıkça
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyiler eninde sonunda kazanır mantığı...

Hocam şuan gigabyte g24f-2 monıtorum orda bir sorunmu yaşadınız bilgilendirirmisiniz ışık sızması mevcuttu gonderdim itopyaya onlarda rma servise vermiş napabilirim
ya değişim ya da ücret iadesi yaparlar bana bir üst modelini göndermeye kalktılar almadım kargoyu para iadesini bekledim uğraştırdı ama sonunda halloldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,830
Üyeler
202,973
Son üye
Jicroon
Geri