Kod Yazamıyorum Ne Yapmalıyım

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,229
bsm bu sene bitirdim şu anda staj yapıyorum malum ai kodu zaten yazıyor ama ai a bağlı kalmadan ben de yazmak istiyorum en basitindenn basit bir app bile yapmak iğstiyorum su anda backend nodejs çalışıyorum ai ın yazdığı kodu okuyorm anlıyorum bu neden kullanılmıs ne işe yarar dıye ama iş pratiğe gelince ai ın yazdıgı kodu bırebır yazmaya çalışınca yapamıyorum ne yapmam lazım neyı yanlış yapıyorum üni hayatımda yazılım pek çalışmadım

Hocam biraz geç kalmışsın gibi. Bundan sonra çok daha zor yazarsın. Kendini ai'dan soyutlarsan yazma konusunda gelişebilirsin illaki

Kodu okuyup anlamakla iş bitmiyor hocam , evet kodu anlaman iyi birşeyy ama
Kod yazabilmek istiyorsan bol bol kod yazman ve pratik yapman lazım

Yol kısayken farklı meslek bakmak. Yanlış anlamayın üniyi bitirdigin için yaşını 24 25 falan olarak düşündüm. Kod yazamıyorum diyorsun bu yaştan sonra kod yazmayı öğrenmek kendini geliştirmek para kazanmak vs çok zor. Hobi olarak yapabilirsin.

Yol kısayken farklı meslek bakmak. Yanlış anlamayın üniyi bitirdigin için yaşını 24 25 falan olarak düşündüm. Kod yazamıyorum diyorsun bu yaştan sonra kod yazmayı öğrenmek kendini geliştirmek para kazanmak vs çok zor. Hobi olarak yapabilirsin.
yaş 21

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,654
Üyeler
202,352
Son üye
Hamid
Geri