🔥İndirim Dell Alienware Aw2726dm 2k 240hz OLED 22.899 TL

Bazı önemli HDR modları eksik oluyor peak1000 peak1000 bright gibi
sdr parlaklık 250nit yerine 200nit
hdr parlaklık da normalde 450nit civarı olur qd modellerde bunlar 400nit bile olamıyor hdr parlaklıgı trueblack modundan %30, peak1000 modundan %40 daha loş oluyor. Ayrıca bazı özellikler pivot, yükseklik ayarı, usb type c gibi eksik oluyor bazı modellerde
ada wong hocam her zamanki gibi formunda
:ROFLMAO:

@Tayfunns konudan bağımsız olarak, benim IPS LG THH'de ya şu an. Değişim hakkı kazandığımda üstüne para ekleyip LG UltraGear 27GX704Z modelini talep etme gibi bir şansımız oluyor mu :kekw:

@Tayfunns konudan bağımsız olarak, benim IPS LG THH'de ya şu an. Değişim hakkı kazandığımda üstüne para ekleyip LG UltraGear 27GX704Z modelini talep etme gibi bir şansımız oluyor mu :kekw:
O zamanki şartlara göre alırsın belki o zamana daha uyguna daha iyisi gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam, bu miktarlara çıkamıyorsak ? 😅
Curved modeller aşırı pahalı 35k dan falan baskıyor onlarda çok eski nesil.

Hocam monitörle ilgili herhangi bir konu açarsan beni de pingler misin

Siz bir arkadaşınızı söylemiştiniz başka forumdan ama ona özelden yazmanın yolunu bulamadım kaldı. Ona soracaktım bu konuyu kaldı.

selamlar, oled şart değil ama 32-34 arası bir gaming monitör arıyorum hikayeli oyunlar için. görüntü kalitesi çok düşük olsun istemiyorum fakat karar veremedim önerileniz ne olur. max 2k yetecektir 4k gerek duymuyorum

@gencali

UW modellerde FOV arttıkça POV genişler (artar).

Ekrana bakarken çevre sarmallığı immersion denilen mevzu üst seviye oluyor.

Güncel modeller için eğer bütçen çıkmıyorsa, daha eski nesil panele sahip monitörlerden alma derim.

Son düzenleme:
selamlar, oled şart değil ama 32-34 arası bir gaming monitör arıyorum hikayeli oyunlar için. görüntü kalitesi çok düşük olsun istemiyorum fakat karar veremedim önerileniz ne olur. max 2k yetecektir 4k gerek duymuyorum
Ekran kartınız nedir, 4k daha mantıklı sizin için
2K olarak xg27aqwmg var, 4k bütçeyi biraz aşıyor 32gx850a-b var

Üretici sizde olan model üretimini durdurdu ise karşılığı için farklı model belirliyor onu talep ediyor, örnek tanıdık birinde msi marka ips bir model yerine msi oled verdiğini biliyorum, fiyat farkı kısmını yetkili servisler yapmıyor satın aldığınız fiyat üzerinden iade ederler, bazı distribütörü olan satıcılar ücret farkı ile değişim kabul ettiği oluyor.

Geri