Hocam lütfen bilmediğimiz konularda insanlara yanlış bilgiler vermeyelim. Teşekkürler.
AMD İşlemcili sistemimde halihazırda 6000mhz cl30 xpg ramlerimi expo ile değil xmp profili ile çalıştırabiliyorsam, ki anakartlara sürekli Ramler ile ilgili olarak uyumluluk güncellemeleri içeren bios lar geliyor, o halde bu Ram de AMD işlemcilerle çalışır. Üstteki mesajınızda "Bu ramler Intel sistemler için ama AMD de de çalışır, ne kadar sorunsuz olur bilemem." gibi bir ifadede bulunsaydınız o zaman tamam. Ama siz kendinizi ifade edememişsiniz o mesajda. Kısacası bu bilgiye sahip olmanın güncellemeler sonrasında bir anlamı kalmıyor.Gülen arkadaşlar niçin güldü tam anlamadım ama Ürün seri nonun son 3 hanesinde Corsair C36 yı Intel, Z36 yı AMD işlemciler için oldugunu belirtiyor. Bu ram AMD destekli anakart ile sorunsuz çalışacaktır büyük ihtimal ama hiç sorun yaşamayalım derseniz dikkat edile bilecek bir ayrıntı.
Ayıp olan "İfadem eksik veya yanlıştı." diyerek kendinizi düzeltmeyip karşınızdakinin bilgisinin ne düzeyde olup olmadığını bilmeden ayıptan bahsetmeniz.Alıntıyı görüntüle burada Corsair belirtmiş, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp![]()
CORSAIR belleğinizin şifresi nasıl çözülür?
Kurulumunuz için en iyi kiti seçmenize yardımcı olmak için CORSAIR bellek kitinizin parça numarasını ve sürümünü nasıl okuyacağınızı anlayın.www.corsair.com
Ayrıca bu ram de elimdekilerden daha iyi gibi ve fiyat olarak da bayağı bi indirimli sanırım 2x16 lar 23-24 civarı bunları da düşünebilirim(axess ile 9taksit seçeneğinden dolayı)Şu an bende fotoğraftaki ramler var 1yıl da garantileri var.Bunları satmakla uğraşıp sıfır 48 almaya değer mi?
Bu geil ramlerin 6400 mhz cl42 olanları var ya 21500 tl te satılıyor. Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Patriot 16 gb 6000 mhz cl30 olandan 2 tane mi alsam yoksa bu kitler de iyi midir bilemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?Ayrıca bu ram de elimdekilerden daha iyi gibi ve fiyat olarak da bayağı bi indirimli sanırım 2x16 lar 23-24 civarı bunları da düşünebilirim(axess ile 9taksit seçeneğinden dolayı)
patriot 2 tane al daha mantıklıBu geil ramlerin 6400 mhz cl42 olanları var ya 21500 tl te satılıyor. Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Patriot 16 gb 6000 mhz cl30 olandan 2 tane mi alsam yoksa bu kitler de iyi midir bilemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
patriot olanlar artık M-die üretimi geliyor demişlerdiBu geil ramlerin 6400 mhz cl42 olanları var ya 21500 tl te satılıyor. Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım. Patriot 16 gb 6000 mhz cl30 olandan 2 tane mi alsam yoksa bu kitler de iyi midir bilemedim. Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
patriot olanlar artık M-die üretimi geliyor demişlerdiVatandaki goodram 2x16 var 24k ya onu bari alın hynix A o . Goodram'deki bide 60 c30 extra profili de var , Geil olan ise micron . %1-2 fark var oynar sistemde ancak 48 gb olan 30k için çok iyi ancak taksit tek sıkıntı .
eyvallah agam bu arada aldım garanti bonusuyla beraber 3 taksit 30.900'e geldi, kasamda takılı olan 16gb 5600 mhz 46cl rami de satarım. Yükselişe bak gerçekten.Sorun olmaz. Bu arada PP efsane hocam![]()
Twinmos olan ram ile ilgili hiç bir bilgi görmedim maalesef hangi çip var ramlerdeEyvallah tavsiyeleriniz için.
Hocam bu goodram iyi midir bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Son olarak ben bu dün satılan 10999 a olan twinmos ramler nasıl 6000 mhz cl 36 ?
kanka expo açıp geçicen zaten a die m die farketmez o ram larda gene aynı performans hemen hemenpatriot olanlar artık M-die üretimi geliyor demişlerdiVatandaki goodram 2x16 var 24k ya onu bari alın hynix A o . Goodram'deki bide 60 c30 extra profili de var , Geil olan ise micron . %1-2 fark var oynar sistemde ancak 48 gb olan 30k için çok iyi ancak taksit tek sıkıntı .