Video İzlemek ve Ders Çalışmak İçin Tablet

Siz Lenovo konusunda ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S12 beklenir mi sizce
S12 nin düzü gelmeyecek diyorlar Plustan başlayacakmış seri, haliyle fiyat bandı biraz yüksek olur.

Lenovo konusunda pek memnun kullanıcı görmedim açıkçası ama onu forumda kullanan varsa onlara sormak daha mantıklı.

bizim okulda 300 kişi tablet kullanıyorsa 1 tane lenovo tablet kullanan görmedim, sadece klavyeli dokunmatik laptop kullanan var 1-2 kişi
ders için not yazılımının iyi olduğunu düşünmüyorum
samsung notes ve goodnotes çok iyi

Samsung alacaksan kesinlikle oled ekranlı al. Ips ekranlı S9 fe almıştım. Çok hoşuma gitmedi. Abime verip kendime düz s9 aldım.

Samsung ve honor arasında bir seçim yapmak gerekiyor o zaman

güncelde s12 serisi yeni çıkacağı için s11 serisi aşırı zamlandı
s12 serisinde sadece plus ve ultra çıkacağı için plus biraz pahalı olur normal olarak
ipadlerde ekranı güzel olan sadece pro serisi var, air ve a16 ekranları kaydırarak çalışmak için hem tepki hızı kötü hem 60 hz, işlemcisi iyi olduğu için çok uzun süre aynı haliyle kasmadan götürür ama alındığı andan itibaren ders için verimi daha düşük

bizim okulda 300 kişi tablet kullanıyorsa 1 tane lenovo tablet kullanan görmedim, sadece klavyeli dokunmatik laptop kullanan var 1-2 kişi
ders için not yazılımının iyi olduğunu düşünmüyorum
samsung notes ve goodnotes çok iyi
Goodnotes lenovoda da var

Son düzenleme:
Sonuç olarak öneriniz nedir
s12 serisinde sadece plus ve ultra çıkacağı için plus biraz pahalı olur normal olarak
ipadlerde ekranı güzel olan sadece pro serisi var, air ve a16 ekranları kaydırarak çalışmak için hem tepki hızı kötü hem 60 hz, işlemcisi iyi olduğu için çok uzun süre aynı haliyle kasmadan götürür ama alındığı andan itibaren ders için verimi daha düşü

Sonuç olarak öneriniz nedir
uzun yıllar kullanacaksam şu an ipad alıp 1-2 sene içinde satıp değiştirirdim
ya ipad proya ya da s13 serisi ekran yükseltirse ona, bunlardan biriyle de ölene kadar devam

şu an daha iyi olsun dersen lenovo veya honor

ipadlerde ekranı güzel olan sadece pro serisi var, air ve a16 ekranları kaydırarak çalışmak için hem tepki hızı kötü hem 60 hz, işlemcisi iyi olduğu için çok uzun süre aynı haliyle kasmadan götürür ama alındığı andan itibaren ders için verimi daha düşük
işlemci muhabbetine gerek yok bence bende tab s9 ultra var alalı 3 sene oldu hala ilk günkü gibi hızında aynı anda 4-5 uygulama açsam dahi herhangi bir yavaşlama olmuyor.

uzun yıllar kullanacaksam şu an ipad alıp 1-2 sene içinde satıp değiştirirdim
ya ipad proya ya da s13 serisi ekran yükseltirse ona, bunlardan biriyle de ölene kadar devam

şu an daha iyi olsun dersen lenovo veya honor
Android düşünüyorum

Honor'un yeni çıkardığı tabletleri var bütçene göre seçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,234
Üyeler
202,234
Son üye
Jack751
Geri