5060 Ti Ekran Kartım Bir Anda Bozuldu

Pasion

80+
Reaksiyon skoru
2
Normal oyun oynarken bir anda monitör görüntüsü gitti ve ekran kartı fanım yüksek hızda çalışmaya başladı

Anakarta baktığımda Vga ve Boot ışıkları kırmızı yanıyor

Ekran kartı güç kablosunu çıkarıp taktım , başka kablo ile denedim , bios pilini çıkar tak yaptım , clear cmos yaptım , başka Hdmi kablosu denedim fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım kart 1 haftadır kullanıyorum daha alalı 1 ay olmadı nasıl tamir edebilirim çare bulamazsam garantiye yolluyacağım

EKRAN KART MODELİ -

Msı VGA Geforce Rtx 5060 Tı 8g Ventus 2x Plus Gddr7 128B

Bilen bir arkadaş varsa çok sevinirim tüm yöntemleri denedim kısa devre veya ani elektrik sorunu mu yaşadım yoksa

Başka bilgisayara tak kartı, işlemcin igpu varsa kartsız açmayı dene. Görüntü yoksa çare yok garantiye yolla

Kartı çok sök tak yapma garantisi devam ediyorsa garantiye yolla gitsin, çıkar tak yaparken kırılır bir şey olur garantide kabul etmez sonra aman diyim.

Başka bilgisayara tak kartı, işlemcin igpu varsa kartsız açmayı dene. Görüntü yoksa çare yok garantiye yolla
Anakarttan görüntü alıyorum denediğimde aygıt yöneticisinde göremiyorum ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kartı çok sök tak yapma garantisi devam ediyorsa garantiye yolla gitsin, çıkar tak yaparken kırılır bir şey olur garantide kabul etmez sonra aman diyim.
Farklı portlara denedim ama yok bir gram görüntü vermiyor deli gibi dönüyor sadece

Değişim veya onarım yapıcam muhtemelen

Neyden kaynaklı olabilir sistemi dizeli 1 hafta olmadı bir anda olması şaşırttı
güç kaynağın belki dandiktir prizinde toprak yoktur belki kaçak akım bozmuş olabilir ekran kartı tam takılmamış olabilir durduk yerede gider yani bugün video izledim birisinin 4070 süperi oyunda kesmiş görüntüyü ekran kartının sigorta atmış başka direnci falan kısa devreye düşürmüş durduk yere elektronik ürün sonuçta çok kurcalamadan direkt garantiye yolla garanti etiketini falan söküp içini açayım deme

Son düzenleme:
Eğer diğer donanımlarinız sağlam ve kötü no name ürün değilse kesinlikle üretim hatasıdır tüm ürünler aynı banttan iner ancak hepsi kusursuz değildir yapacağın en iyi şey kartı başka bir pc takmak eğer sonuç yine aynı ise malesef garantiden başka çıkar yol yok ki fanlarin deli gibi son suret dönmesi kartın sorunlu olduğunu gösterir.

güç kaynağın belki dandiktir prizinde toprak yoktur belki kaçak akım bozmuş olabilir ekran kartı tam takılmamış olabilir durduk yerede gider yani bugün video izledim birisinin 4070 süperi oyunda kesmiş görüntüyü ekran kartının sigorta atmış başka direnci falan kısa devreye düşürmüş durduk yere elektronik ürün sonuçta çok kurcalamadan direkt garantiye yolla garanti etiketini falan söküp içini açayım deme
NZXT C850 güç kaynağı A tier bir güç kaynağı diye biliyorum

Eğer diğer donanımlarinız sağlam ve kötü no name ürün değilse kesinlikle üretim hatasıdır tüm ürünler aynı banttan iner ancak hepsi kusursuz değildir yapacağın en iyi şey kartı başka bir pc takmak eğer sonuç yine aynı ise malesef garantiden başka çıkar yol yok ki fanlarin deli gibi son suret dönmesi kartın sorunlu olduğunu gösterir.
Muhtemelen garanti Servispoint bakıyormuş kargo yollama vardır umarım

Mail at knk

her türlü önlemini al aga berbat bir firma çünkü kargolarken video çek çok iyi paketle kartının sağını solunu çok iyi kayda al elinde bolca kanıt olsun

Mail at knk

her türlü önlemini al aga berbat bir firma çünkü kargolarken video çek çok iyi paketle kartının sağını solunu çok iyi kayda al elinde bolca kanıt olsun
Her köşesini resim çektim sağını solunu seri numarası dahil kargoya verdim

Gelişme olursa buradan yazacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,514
Üyeler
202,309
Son üye
Yusuf22
Geri