İtopya Garanti Süreci Hk.

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Geçen sene haziranda İtopya'dan Nova 3 kulaklık satın almıştım ve yaklaşık 2 ay önce ürünü garantiye gönderdim. Ürün garantiden arızalı olduğu ve muadil ürün ile değişimi için satın alınan yere başvurmam gereken bir not ile bana geri gönderildi ve ben de o not ile İtopya'ya başvurdum. Kayıt vs. açıldıktan sonra sms gönderileceğini belirten İtopya'dan kayıta dair bir sms alamayınca kendim arayarak 25 Haziran tarihinde kayıt açıldığını öğrendim. Yanılmıyorsam 22 iş günü oldu ve ancak dün bana para iadesi isteyip istemediğimi sordular ben de olumsuz cevap verdim. Tek istediğim muadil bir ürün ile değişimi. Kabak gibi raporum vs. varken neden bu kadar uzadığını anlamadım. Bu süreç daha ne kadar uzayacak? THH'ye başvurmalı mıyım yoksa bu daha da mı mağduriyet süremi arttırır?

itopya tarafından bozulan ürünüm için bana daha öncesinde elimdeki üründen daha düşük bir ürünü muadil göstermişlerdi. ben olmaz öyle şey diyip en yakın ürünü talep etmiştim uçuk bir fiyat farkı çıkarttılar. ben thh verdim sonuçta şubatta garantiye verdiğim ürünün yenisi temmuzda elime ulaşmıştı
yıl 2023

Ben ölü pikselli monitörümü garantiye gönderdiğimde tam 43-45 gün arasında beklemiştim daha sonradan bir üst model yolladılar ama çok fena bekletiyorlar.

Geçen sene haziranda İtopya'dan Nova 3 kulaklık satın almıştım ve yaklaşık 2 ay önce ürünü garantiye gönderdim. Ürün garantiden arızalı olduğu ve muadil ürün ile değişimi için satın alınan yere başvurmam gereken bir not ile bana geri gönderildi ve ben de o not ile İtopya'ya başvurdum. Kayıt vs. açıldıktan sonra sms gönderileceğini belirten İtopya'dan kayıta dair bir sms alamayınca kendim arayarak 25 Haziran tarihinde kayıt açıldığını öğrendim. Yanılmıyorsam 22 iş günü oldu ve ancak dün bana para iadesi isteyip istemediğimi sordular ben de olumsuz cevap verdim. Tek istediğim muadil bir ürün ile değişimi. Kabak gibi raporum vs. varken neden bu kadar uzadığını anlamadım. Bu süreç daha ne kadar uzayacak? THH'ye başvurmalı mıyım yoksa bu daha da mı mağduriyet süremi arttırır?
İtopya rezalet bir firma monıtorumu yolladım yazdığımda hep serviste dediler dedim gonderdikleri servisi arıyım servis bana 1 hafta once degisim raporu çıktığını itopyaya gönderdiklerini soyledi itopya ise bana 20 iş günü beklememi söylüyor hiç bir bilgi yok rezalet bir firma baştan savma konuşuyorlar tamamen monıtorsuz kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,373
Üyeler
203,137
Son üye
deadowl
Geri