Sızıntı boş değil de onlar grafikleri cilalanmamış bir sürüme ait. Bu direkt final sürüm gibi görünüyor.sızıntılarla aynı mı goruntuler yoksa sızıntılar boş mu çıktı?
Sızıntı boş değil de onlar grafikleri cilalanmamış bir sürüme ait. Bu direkt final sürüm gibi görünüyor.sızıntılarla aynı mı goruntuler yoksa sızıntılar boş mu çıktı?
Kral 2023 de cikan matrix demosuna bak bi de buna bakbuna rezalet diyorsan bi göz doktoruna git hocambu fragman ps5 de çekilmiş.
Doğru seçimleri yaparsan Jason ve lucia fanfirifonfon yapacak oyunun sonunda benden demesi.O varsa yasaklanabilir ama yoktur herhalde en son San Andreasde denediler onu![]()
her şeyi maxa alırsan vram yetmez9070 XT ekran kartı ile full ayar her şey full oynanır mı ki ya fena iyi grafikler
haydaaa yeni ekran kartı mı alcazher şeyi maxa alırsan vram yetmez![]()
gta 7 15-20 yıla anca çıkar 10 sene sonra 32k max ayarlarda 3200 fps oynarız bidahaydaaa yeni ekran kartı mı alcaz
o ne demekgta 7 15-20 yıla anca çıkar 10 sene sonra 32k max ayarlarda 3200 fps oynarız bida
ben en çok sıradaki oyunlarını merak ediyorum. yeni seri mi çıkacak rdr3 mü gelecek ne olacak aacbaa. yeni oyun motoru da tamamlanmıştır heralde sonraki oyun daha hızlı çıkargta 7 15-20 yıla anca çıkar 10 sene sonra 32k max ayarlarda 3200 fps oynarız bida
cp2077 zaten fenasal balon bir oyun. RTX olmasa oyun bu kadar konuşulmaz ki ben görselliğini de sevmiyorum.2 Fotoğrafla kapatıyorum bu konuyu, iki oyunun uzak mesafe farkı. Fazla ışık olunca en iyisi olmuyor
Alıntıyı görüntüle
çöp ps5 bile 20-30fps oynatıyor her türlü oynarsın9070 XT ekran kartı ile full ayar her şey full oynanır mı ki ya fena iyi grafikler