Bilgisayarımı Ne Kadara Satabilirim ?

akakçe verilerine göre konuşuyorum hepsi 78000₺ yapıyor en az 65 e gider
reis evdeki hesap çarşıya uymuyor ya bence eder o kadar ama satılır mı desen satılmaz gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuna bi 9070 xt çek gül gibi kullan. moniştörü de 2k olede çevir hevesin açılır :D

50K benden akar.

bu sistemi satmak akıl işi değil kötü parçalarını sat tamam da elit parçalar seçip 2. elde aldığının nerdeyse yarı fiyatına satıp daha sonra tekrar almak saçmalık ve para israfı olur
biraz daha bekleyip sadece ekran kartımı değiştirip öyle devam mı devam et diyorsun hocam.

reis evdeki hesap çarşıya uymuyor ya bence eder o kadar ama satılır mı desen satılmaz gibi

şuna bi 9070 xt çek gül gibi kullan. moniştörü de 2k olede çevir hevesin açılır :D
monitör 2k ips aslında memnunum ama bakalım ilerde değiştirebilirim. zamanının en iyi monitörüydü bu 2021 de aldım sanırım o zaman bile yüklü para verdim :D

biraz daha bekleyip sadece ekran kartımı değiştirip öyle devam mı devam et diyorsun hocam.

monitör 2k ips aslında memnunum ama bakalım ilerde değiştirebilirim. zamanının en iyi monitörüydü bu 2021 de aldım sanırım o zaman bile yüklü para verdim :D
aynen öyle bir de psu değişmesi gerekecek

Merhaba arkadaşlar,

Elimde satmayı düşündüğüm bir bilgisayar var. Özellikleri şöyle:

• İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X
  • Ekran kartı: Asus Tuf Gaming 3060 12GB OC
  • RAM: Patriot Viper 32GB DDR5 CL30 6000MHZ
  • Depolama: KIOXIA EXCERIA PLUS G3 2TB M2
  • Anakart: Aorus X870 ELİTE WİFİ 7
  • Kasa Game In Game Hexa
  • PSU: MSI Mag A600DN 600 W
  • Soğutma: Gigabyte Aorus Waterforce II 360
  • Monitör: MSI Steelseries Optix MPG27CQ 2K 144HZ
  • Klavye: Steelseries Apex 3 TKL
  • Mouse: Steelseries Rival 3
  • Kulaklık: Steelseries Arctic 1
  • Kullanım süresi: Anakart, Sıvı soğutucu, İşlemci,Ram, yeni alındı 1 aylık.
  • Garanti: Sadece ekran kartının garantisi yok.
  • Kozmetik durum: Çok temiz.
Bilgisayarda herhangi bir sorun yok, düzenli kullanıldı. Sizce ikinci el piyasasında kaç TL civarında eder? İlanı hangi fiyattan açmam mantıklı olur?

Şimdiden teşekkürler.
çok güzel sistem ama aynı zamanda hak ederi ile satılması çok zor, parçalar kaliteli, bence satmayın ekran kartı yükseltip uzun seneler kullanın,
Satacaksanız da parça parça satın daha karlı olur, toplu halde satarsanız fiyatı öldürmeniz gerekir 50k bandında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,178
Üyeler
202,214
Son üye
r5vil
Geri