kyemre058
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,728
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün sana sunduğu asıl olay sıcaklık değerleri değil zaten sessizlik tamamen. Ama sıcaklık olarakta çok başarılı. Fiyatına bişey diyemem tabii ki birçok insan için aşırı pahalı benim içinde öyle. Ama her ürünün alıcısı var o yüzden paylaştım ilanı. Ayrıca sizin mantığınıza göre kimse iphone 17 pro max almamalı 10k lık xiaomi de aynı işi yapıyor veya "BMW Ferrari gibi lüks otomobilleri almaya gerek yok Toros al nasıl olsa trafik var İstanbulda 120 yi geçemezsin" tarzında bir argümanınız var ne kadar mantıklı siz düşünün. Velhasıl bu ürünü alan insanlar asgari ücretle geçinen insanlar değiller zaten. Forumda yüzlerce insan ekranlı ışıklı lian li fanların tanesine 2 3k veriyorlar, curved ekranlı sıvı soğutuculara 20k veriyorlar. Bide benim gibi bunlardan haz etmeyen sadelik ve sessizlik seven insanlar var. Ne hikmetse lian li fanlara, asus ROG ürünlerine laf eden görmüyorum. Halbuki fanın üzerine ekran dünyanın en saçma işi. Oturup kasayı mı izliyolar bilmiyorum. Ama herkese saygı duymak lazım onlar da bunu seviyor ve paraları var. Adam kazanmış biriktirmiş tek zevki bu ve buna harcamak istiyor.Saçma sapan bir konu, saçma sapan bir ürün, saçma sapan bir ilan, saçma sapan bir fiyat, saçma sapan bir paylaşım.
Her şeyin bir limiti olur. Ortalama 2000 TL hava soğutucusu 60 da tutarken, bilemedin bu 55 de tutar. Maks 5 derece. İstersen koca sanayi tipi vantilatör tak.
5 den fazla etki eden sıvı soğutma, 20 derece fark olsun istersen nitrojen kullanırsın.