❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Saçma sapan bir konu, saçma sapan bir ürün, saçma sapan bir ilan, saçma sapan bir fiyat, saçma sapan bir paylaşım.

Her şeyin bir limiti olur. Ortalama 2000 TL hava soğutucusu 60 da tutarken, bilemedin bu 55 de tutar. Maks 5 derece. İstersen koca sanayi tipi vantilatör tak.

5 den fazla etki eden sıvı soğutma, 20 derece fark olsun istersen nitrojen kullanırsın.
Ürünün sana sunduğu asıl olay sıcaklık değerleri değil zaten sessizlik tamamen. Ama sıcaklık olarakta çok başarılı. Fiyatına bişey diyemem tabii ki birçok insan için aşırı pahalı benim içinde öyle. Ama her ürünün alıcısı var o yüzden paylaştım ilanı. Ayrıca sizin mantığınıza göre kimse iphone 17 pro max almamalı 10k lık xiaomi de aynı işi yapıyor veya "BMW Ferrari gibi lüks otomobilleri almaya gerek yok Toros al nasıl olsa trafik var İstanbulda 120 yi geçemezsin" tarzında bir argümanınız var ne kadar mantıklı siz düşünün. Velhasıl bu ürünü alan insanlar asgari ücretle geçinen insanlar değiller zaten. Forumda yüzlerce insan ekranlı ışıklı lian li fanların tanesine 2 3k veriyorlar, curved ekranlı sıvı soğutuculara 20k veriyorlar. Bide benim gibi bunlardan haz etmeyen sadelik ve sessizlik seven insanlar var. Ne hikmetse lian li fanlara, asus ROG ürünlerine laf eden görmüyorum. Halbuki fanın üzerine ekran dünyanın en saçma işi. Oturup kasayı mı izliyolar bilmiyorum. Ama herkese saygı duymak lazım onlar da bunu seviyor ve paraları var. Adam kazanmış biriktirmiş tek zevki bu ve buna harcamak istiyor.

Hocam siz üzülmeyin.
Sayenizde genel kültürümüz arttı.
Ben kendi adıma teşekkür ediyorum size.

Parayı bulunca kebap yemekten başka bir şey bilmeyen bir kesim türedi.
Ben şimdi en azından parayı bulsam nasıl bir kasa donatırım onu hayal edebiliyorum.

Hocam siz üzülmeyin.
Sayenizde genel kültürümüz arttı.
Ben kendi adıma teşekkür ediyorum size.

Parayı bulunca kebap yemekten başka bir şey bilmeyen bir kesim türedi.
Ben şimdi en azından parayı bulsam nasıl bir kasa donatırım onu hayal edebiliyorum.
Arkadasa ilaveten;
Çogu yeni nesil noctua yı bilmez veya bilgi sahibi degildir.
Ki gunumuzde bilesen ederleri yapay zeka vs yuzunden aşırı arttı.
Alım gucumuzde zaten dusuyor.
2000 lerde pc toplarken, noctua olmazsa olmazlarımız arasındaydı mesela..
Simdi termalright vs.
Ekartı nvidia deyince evga,
Amd deyince saphire gelirdi vs vs…

Menleketimde Bisküvi denince eti,
Pc esrafında Soğutma ve sessizlik deyince noctua gelir.
Evga, asus, seasonicl ile projeleri vardı..
Mesela:
IMG_3259.webp

Kasası müsait olanlar ve bütçe problemi olmayanlar için en iyi hava soğutma ürünü. Kasası müsait olan ama bütçesi müsait olmayan için de biraz sesli olmakla birlikte thermalright frost commander 140 da güzel bir tercih olabilir.

Bir tane egzos fanı alayım dedim, 150TL kargo çıktı, taksit yok.
Yani indirimi yaptın da, biraz da bizi düşün inventus!

Amazon Almanya ve Hollandaya baktıgımda 150 160 euro gozukuyor. Türkiyeye özgü bir durum değil noctua fan kalitesi ve ömürlük oldugu düşünülerek bu fiyatlandırmaya sahip. En kral arctic lianli 360mm sıvı sogutucların max 100 110 dolar oldugunu varsayarak tabii ki bize bu kadar uçuk görünmesi doğal

Noctua nın olayı ben kaliteliyim algısı yapıp 3 katı fiyata itelemek. Aşırı yüksek fiyattan dolayı satış adedi düşük kar yapmak için fiyatı yükseltiyorlar. 3 te bir fiyatına kaliteli fan alabilirsiniz. Bi gıdım kalite farkı 3 katı fiyatla açıklanabilecek bişey değil.

i5 14400f kaç derecede tutar bu?
tahmini -10 derece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Noctua nın olayı ben kaliteliyim algısı yapıp 3 katı fiyata itelemek. Aşırı yüksek fiyattan dolayı satış adedi düşük kar yapmak için fiyatı yükseltiyorlar. 3 te bir fiyatına kaliteli fan alabilirsiniz. Bi gıdım kalite farkı 3 katı fiyatla açıklanabilecek bişey değil.
olay noctuedan kaynaklanmıyor.türkiyedeki satıcılardan kaynaklanıyor.benimde 200 lük fanım tetik almamaya başladı kasada.piyasada 200 lük fan bulmak zor.iyiki jumbum ltd var.kaliteyi pahalıya evimize taşıyor :ROFLMAO: . geçen hafta 3000 tl verdim ama tam premium fan ve 15-20 sene fan bakmam artık.aslında ekran kartına verrdiğim paranın yanında bu devirde hiç kalıyor para.ama nedense rame ve fana gelince pahalı geliyor hepsi.

Son düzenleme:
Hocam 200 lük fanı nereye takıyorsunuz?

edit: imzada gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,859
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk