Öneri 16gb Ddr5 Ram’İmi Hangi Platformda Satabilirim ?

canokyay

80+
Reaksiyon skoru
30
Sistemimdeki Kit Halindeki Ramlerden Birini Tek Slot 16GB Olacak Şekilde Satmaya Karar Verdim.

Model: GSkill Trident Z5 Neo RGB 16GB DDR5 6000Mhz

EFT Sonrası Kargo Şeklinde Yüksek Komisyon Ödemeden ve Iade Riski Olamadan Güvenli Şekilde Nerede Satabilirim ?

Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler.

Ekler

• IMG_3099.webp
    IMG_3099.webp
    748.4 KB · Hit: 26
  • IMG_3100.webp
    IMG_3100.webp
    518.3 KB · Hit: 26
Sahibinden, Letgo, Dolap, Donanım Arşivi Forum

Sahibinden, Letgo, Dolap, Donanım Arşivi Forum
Forumda ilan açtım da ilgilenen olmadı ilan geri sayfalarda kaldı,

Letgo’yu bayadır kullanmıyordum baktım ilan açmak için ücret istedi, Sahibinden’i de hiç kullanmadım orada nasıl direkt ilan açıp ödemeyi EFT ile alabilir miyim?

Letgo’yu bayadır kullanmıyordum baktım ilan açmak için ücret istedi, Sahibinden’i de hiç kullanmadım orada nasıl direkt ilan açıp ödemeyi EFT ile alabilir miyim?
Sahibindende param güvende diye bir hizmet var ama biraz sakıncalı olabiliyor mağduriyet yaşayanlar forumda da var, yani şu ikinci el platformlarında garanti iş yapmak istiyorsan elden satmak şart gibi

Facebook gruplarında satışa koyabilirsiniz.

Sistemimdeki Kit Halindeki Ramlerden Birini Tek Slot 16GB Olacak Şekilde Satmaya Karar Verdim.

EFT Sonrası Kargo Şeklinde Yüksek Komisyon Ödemeden ve Iade Riski Olamadan Güvenli Şekilde Nerede Satabilirim ?

Ben daha yeni sahibinden de anakart sattım. Açıklamaya "ödeme elden veya ibana olacak" yazdım. Ödemeyi ibandan alıp aras kargo kodu oluşturup o şekilde karşı tarafta iletişimde kalarak yolladım. Bir sorun yaşamadım.

Ayıptır sorması neden satmak istiyorsun?

Sarı sitede ve face gruplarında en hızlı şekilde satılır. Ve iyi fiyata verirsen hemen satılır kalkıpta sıfır fiyatına yakın koyarsan baya bekler.

“Iade Riski Olamadan Güvenli Şekilde Nerede Satabilirim ?”

Bu bozuk ramini birine çakmaya çalışan dolandırıcı cümlesi umarım kimsenin hakkına girmek gibi bir fikrin yoktur. Biraz kafasını kullanan ve hakkını arayan biri yalvartır bu işin sonunda

hocam açmısın ilanda açtığınız fiyata kimse almaz normal kımsenın yazmaması

Ben daha yeni sahibinden de anakart sattım. Açıklamaya "ödeme elden veya ibana olacak" yazdım. Ödemeyi ibandan alıp aras kargo kodu oluşturup o şekilde karşı tarafta iletişimde kalarak yolladım. Bir sorun yaşamadım.

Ayıptır sorması neden satmak istiyorsun?
Kargo kodunu nasıl oluşturdunuz ? farklı ilan açıp mı yoksa direkt adresi şubeye verip de kargolayabiliyor muyuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam açmısın ilanda açtığınız fiyata kimse almaz normal kımsenın yazmaması
Yani biraz yüksek yazdım ama zaten normal O özelliklerde herhangi bir ddr5 ram 14.000₺ civarında

Kargo kodunu nasıl oluşturdunuz ? farklı ilan açıp mı yoksa direkt adresi şubeye verip de kargolayabiliyor muyuz
Aras kargo kısmını yanlış hatırladım galiba. Dhl sitesine girdiğinde orada kargo kodu oluşturma kısmı var. Oradan kendi adresini ve bilgilerini, göndereceğin kişinin adresini ve bilgilerini giriyorsun ve sana bi kod veriyor. Göndereceğinde şubeye o kodu gösteriyorsun. O şekilde 150 tl ye falan konyadan ankaraya anakart gönderdim.

“Iade Riski Olamadan Güvenli Şekilde Nerede Satabilirim ?”

Bu bozuk ramini birine çakmaya çalışan dolandırıcı cümlesi umarım kimsenin hakkına girmek gibi bir fikrin yoktur. Biraz kafasını kullanan ve hakkını arayan biri yalvartır bu işin sonunda
Bu cümleden Bozuk olduğu anlamını nasıl çıkardınız Birsürü Kişi Konu Açtı Param Güvende Satıcıyı Korumuyor Içine Farklı Ürün Koyup Iade Ediyorlar Diye o Yüzden Riske Girmek Istemiyorum Ayrıca Ürün Yeni Kutusu Faturası Garantisi Her Şeyi Duruyor

Bu cümleden Bozuk olduğu anlamını nasıl çıkardınız Birsürü Kişi Konu Açtı Param Güvende Satıcıyı Korumuyor Içine Farklı Ürün Koyup Iade Ediyorlar Diye o Yüzden Riske Girmek Istemiyorum Ayrıca Ürün Yeni Kutusu Faturası Garantisi Her Şeyi Duruyor
Elden satmak istemiyorsun da sadece kargoyla satmak istiyorsun gibi anlaşılıyor çünkü. Atom da parçalamıyorsun zaten ilan açıyorsun alacak olan sana ulaşıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,856
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri