Gıgabyte X870 Aorus Tachyon Ice Am5 Ddr5 8600mhz+ 19000tl

Daha işlemcim gelmedi dostlar kafama takılan bi soru var biosunu güncellemeye çalıştım başaramadım x870 anakart doğrudam 9800x3d yi taksam çalıştırır mı acaba uğraşasım gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

E atx desteği görünmüyodu ama tam oldu kasama devasa boyut yine beni kurtardı kasa mevzusunda

Ekler

• IMG_3898.webp
    IMG_3898.webp
    945.3 KB · Hit: 52
  • IMG_3896.webp
    IMG_3896.webp
    609.4 KB · Hit: 53
  • IMG_3892.webp
    IMG_3892.webp
    656 KB · Hit: 53
  • IMG_3904.webp
    IMG_3904.webp
    517.3 KB · Hit: 57
Çok çirkin, ddr2 zamanındaki bakır vrm soğutma bloklu anakartlar bile daha yakışıklı
Bunu garsntiye gönderiyorum asus 2200 e soket değişicek gigayı taktım artık memnun kalmazsam oda iade

Ekler

• 6A43353A-C3CC-4AB3-A608-B0BA14D82FAF.webp
    6A43353A-C3CC-4AB3-A608-B0BA14D82FAF.webp
    605.9 KB · Hit: 38
Daha işlemcim gelmedi dostlar kafama takılan bi soru var biosunu güncellemeye çalıştım başaramadım x870 anakart doğrudam 9800x3d yi taksam çalıştırır mı acaba uğraşasım gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

E atx desteği görünmüyodu ama tam oldu kasama devasa boyut yine beni kurtardı kasa mevzusunda
7800x3d f2 ile destekliyor. 9800x3d de f2 ile destekliyor %99 ihtimal ile çalışır diye düşünüyorum. Zaten f2 en düşük versiyon bios olarak görünüyor. sorun olacağını sanmam

7800x3d f2 ile destekliyor. 9800x3d de f2 ile destekliyor %99 ihtimal ile çalışır diye düşünüyorum. Zaten f2 en düşük versiyon bios olarak görünüyor. sorun olacağını sanmam
Saolun hocam işlemci yarın geliyor bakalım aldım az önce onuda dfs den aldım

Olmadı ya 128 gb flash taktım belkide ondan yine denicem ama bi garip bu flashlama işinde başarıyı yakalayamadım henüz
gerekli biçimlendirmeyi yaptınız dimi?. eğer flaş da ufak boyutlu ayrılmış alan varsa anakart görmüyebiliyor. tamamen biçimlendirmen lazim onuda normal biçimlendirme ile olmuyor. Flaşı 2 ye bölüp dene 8gb kullanılabilir kalanıda ayrılmamış bölüm olarak yap.
Önnyükleme seçimi: Önyüklenebilir değil
Disk bölüm düzeni: MBR
Dosya sistemi: FAT32

gerekli biçimlendirmeyi yaptınız dimi?. eğer flaş da ufak boyutlu ayrılmış alan varsa anakart görmüyebiliyor. tamamen biçimlendirmen lazim onuda normal biçimlendirme ile olmuyor. Flaşı 2 ye bölüp dene 8gb kullanılabilir kalanıda ayrılmamış bölüm olarak yap.
Deniyim birazdan labtop kaldı bana şuan artık yapamazsam yarın işlemci gelirse onu takıp yapıcam inş ramlerde patlamam ramlerim xmp destekli 6400 mhz cl36

1. Checksum: 4E50
  2. Update AMD AGESA 1.3.0.1c
  3. Enhance CXSH (CXMT) chip-based memory compatibility
son biosunu gigabyte.bin küçük harflerle yazınca algıladı sanıyorum basar basmaz yavaş yavaş turuncu yandı söndü 5 dk kadar kaldı o şekilde sonra sistemi kapattı yarın işlemci gelince bakalım neler olacak teşekkürler

1. Checksum: 4E50
  2. Update AMD AGESA 1.3.0.1c
  3. Enhance CXSH (CXMT) chip-based memory compatibility
son biosunu gigabyte.bin küçük harflerle yazınca algıladı sanıyorum basar basmaz yavaş yavaş turuncu yandı söndü 5 dk kadar kaldı o şekilde sonra sistemi kapattı yarın işlemci gelince bakalım neler olacak teşekkürler
hayırlı olsun.:)

Geri