Yardım Elimde Sıfır Rog Azoth Var, Uyguna En Hızlı Nereden Satabilirim?

Reaksiyon skoru
65
İndirim varken 3 adet aldım, birisini uyguna vereceğim. En hızlı nerede nasıl satabilirim? Kutusu açılmadı. Faturası da bugün kesildi

sarı site letgo facebook marketplace gaming grupları

İndirim varken 3 adet aldım, birisini uyguna vereceğim. En hızlı nerede nasıl satabilirim? Kutusu açılmadı. Faturası da bugün kesildi
uygun dediğin 9 bin liraysa hızlı satamazsın. gerçekten uygun fiyat yazarsan da herhangi bir platformda hemen satılır zaten. dün asus tuf 3060 sattım ilanda 5 dakika beklemedi çünkü fiyatı uygundu

uygun dediğin 9 bin liraysa hızlı satamazsın. gerçekten uygun fiyat yazarsan da herhangi bir platformda hemen satılır zaten. dün asus tuf 3060 sattım ilanda 5 dakika beklemedi çünkü fiyatı uygundu
Sıfır hocam yani 8 den aşağı satmam, en kötü kalır kullanırım.

7133 liraya almış uygundan kasıt nedir hocam

Sıfır hocam yani 8 den aşağı satmam, en kötü kalır kullanırım.
o zaman hızlı satmam lazım demenize gerek yok 9dan koyun ilana 8e müşteri çıkarsa verirsiniz çıkmazsa dursun kullanırsınız :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7133 liraya almış uygundan kasıt nedir hocam
sıfırı hala 10bin lira ve taksitle alınabiliyor. ayrıca kampanya da devam ediyor. yani şu an satmak istiyorsa 7500dan ilana koysun pazarlıksız satsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,720
Üyeler
202,374
Son üye
Baarisunalll
Geri