Dostlar Iphone Vs Samsung Hangisi Alınır

İşte girmediğin için anlamıyorsun.
Sen o zaman sadece elit bir ortama girdiğini sanan bir adamsın dostum. iPhone sadece garibanın gözünde imaj olusturur
İsin komik yani s27 serisi de honor 600 e benzeyecek caka satarsın işte bende s27 var diye :D
1000007269.webp

Aynı fiyat bandında bir tek a57 var ve her konuda yerden yere vuruyor (ekran batarya şarj sağlamlık kamera hepsinde daha iyi)
Başlarım tasarımına ki kötü de değil bu kötüyse s27 serisi çöp oğlu coptur çünkü onlar da buna benzer çıkaracak
Tasarıma kötü demiyor. Toplum düşüncesinden bahsediyor, bunu bile ayırt edemiyorsun. Yanlış bir şey söylemiyor.

Usta ikinci el çok güvenilir tanıdığım var bütçeyi 35kdan yukarıya çıkarabiliirsim belki a57 az kalır

Tasarıma kötü demiyor. Toplum düşüncesinden bahsediyor, bunu bile ayırt edemiyorsun. Yanlış bir şey söylemiyor.
s27 tasarımını gördün mü?
Ayrıca ben tasarıma iyi dediğimi de hatırlamıyorum sadece donanım özelliklerini yazmışım bunu bile ayırt edemiyorsun

1787927803859.webp

16pm ile bunun tasarımı gorunus olarak benzer. Senin dediğinle aynı olaya geliyor. Tasarım önemli değil bizim ülkemizdeki lanet marka imajları. Ben de yazmısım zaten kamera veya oyun için alınır sadece diye. Tasarımdan banane diye cevap veremezsin o zaman.
s27 tasarımını gördün mü?
Ayrıca ben tasarıma iyi dediğimi de hatırlamıyorum sadece donanım özelliklerini yazmışım

Alıntıyı görüntüle
16pm ile bunun tasarımı gorunus olarak benzer. Senin dediğinle aynı olaya geliyor. Tasarım önemli değil bizim ülkemizdeki lanet marka imajları. Ben de yazmısım zaten kamera veya oyun için alınır sadece diye. Tasarımdan banane diye cevap veremezsin o zaman.
Niye diyemeyeyim dostum? Bu onerdigin markanın son model telefonu da Çinli telefonlar gibi duruyor bunu da yazmayayım mi :D
İsin komik yani ben de Samsung kullanıyorum ama gidip de 30k ya Samsung önermem bütçesi 40 dan fazladır öneririm
Konuyu imaja çekip dağıtan sensin sonra da yazma diyorsun
Adama bu fiyata alabilecegi en iyi telefonu yazmışım gelmişsin gülücük atıp imaj mimaj diyorsun adam zaten honor istemiyorum diyince de Samsung önerdik vallaha sadece Samsung onerecez forumda bunlara kalsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Usta ikinci el çok güvenilir tanıdığım var bütçeyi 35kdan yukarıya çıkarabiliirsim belki a57 az kalır
S25 çıkarsa onu al

Niye diyemeyeyim dostum? Bu onerdigin markanın son model telefonu da Çinli telefonlar gibi duruyor bunu da yazmayayım mi :D
İsin komik yani ben de Samsung kullanıyorum ama gidip de 30k ya Samsung önermem bütçesi 40 dan fazladır öneririm
Konuyu imaja çekip dağıtan sensin sonra da yazma diyorsun
Adama bu fiyata alabilecegi en iyi telefonu yazmışım gelmişsin gülücük atıp imaj mimaj diyorsun adam zaten honor istemiyorum diyince de Samsung önerdik vallaha sadece Samsung onerecez forumda bunlara kalsa

S25 çıkarsa onu al
İphone olarak önereceğin birley vbar mı usta

Birde cam yüzey hoşuma gitmiyo arkası titanyum samsung var mı. Bu paraaya

Konuyu imaja çekip dağıtan sensin
Valla kanka anlamakta sorun çekiyorsun. Ben donanımının iyi oldugunu telefon sadece oyun veya kamera için alınıyorsa alınabileceğini yazmışım zaten. Tasarım benziyor diye aynı görüş olmuyor insanlarda attıgım omixle iphone pm bir mi? Bu ülkede en ufak seyde bile milletin burnu 3km oldugu için bu telefonlarla az bucuk refah seviyesi yüksek bir yere girdiğinde milletin ne dediğini gorursun. Ha beni ilgilendirmez milletin lafı dersen ayrı olay

Arkadaşlar elimde iphone x var ve yaklaşık 30 35k kadarda nakitim mevcut yeni telefon almak istiyorum ikinci el sıfır yenilenmiş olarak siz ne önerirsiniz kafam karmanç orman oldu yardım edin lütfen
yorumları okumadım bu bütçede 2.elde temiz iphone 16e düşürürsün tr cihazı yada y.d iphone 16 düz modeli gene yakalayabilrisin

İphone olarak önereceğin birley vbar mı usta

Birde cam yüzey hoşuma gitmiyo arkası titanyum samsung var mı. Bu paraaya
Çerçeve titanyum olur başkan arkalar genelde cam
Benim bildiğim iPhone da 2. Elde yurtiçi 16e var yurtdışı da 17e

Valla kanka anlamakta sorun çekiyorsun. Ben donanımının iyi oldugunu telefon sadece oyun veya kamera için alınıyorsa alınabileceğini yazmışım zaten. Tasarım benziyor diye aynı görüş olmuyor insanlarda attıgım omixle iphone pm bir mi? Bu ülkede en ufak seyde bile milletin burnu 3km oldugu için bu telefonlarla az bucuk refah seviyesi yüksek bir yere girdiğinde milletin ne dediğini gorursun. Ha beni ilgilendirmez milletin lafı dersen ayrı olay
Bulunduğumuz ortamlar farklı o zaman dostum ben kendi yasadiklarimi sen kendini yaşadıklarını anlattın seni anlayamam
Belki içten içe ulan adam Android kullanıyor diyorlardir bak o olabilir 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,320
Üyeler
202,253
Son üye
batrix06
Geri