Mousepad Tavsiyesi Verirmisiniz

ATK şu ürünü alınabilir.

Daha uyguna bir şey almak istiyorsan bu var. Denemek için aldım, gerçi oyun performansını daha denedim. Ama bayağı sert ve speed odaklı bir yüzeyi var. Herhalde şu ana kadar baskı uygulasam da çökmeyen tek mousepad olabilir. Speed olarak Wraith Spirit of Aim var, o mesela baskıya göre şekil değiştiren bir yüzeye sahip. Onda hatta kol yanması oluyor, bunda olmuyor.

ATK şu ürünü alınabilir.

Daha uyguna bir şey almak istiyorsan bu var. Denemek için aldım, gerçi oyun performansını daha denedim. Ama bayağı sert ve speed odaklı bir yüzeyi var. Herhalde şu ana kadar baskı uygulasam da çökmeyen tek mousepad olabilir. Speed olarak Wraith Spirit of Aim var, o mesela baskıya göre şekil değiştiren bir yüzeye sahip. Onda hatta kol yanması oluyor, bunda olmuyor.

hocam selamlar uzunlamasina bir mouspad onerirmisiniz

hocam selamlar uzunlamasina bir mouspad onerirmisiniz
Mor olanla bu ürün indirimde, yüzeyi speed ve kalınlığı 5mm.

Kendi sitesinde kupon veriyorsa oradan da bakılabilir.

İndirim kodu için de Google AI modu kısmına bakılabilir.

ATK şu ürünü alınabilir.

klasse mousepad almayın aldırmayın hiç bi işe yaramaz. piyasadaki kaliteli mousepadlerin görünüş olarak aynısını yapıp saçma bi malzeme kalitesiyle satmaya çalışıyorlar.

Eğer e-sporcu değilsen veya çöpe atacak param var seviyesinde değilsen rastgele bir alışveriş sitesine mousepad yazıp tasarımını beğendiğin bir tanesini alabilirsin. İyi olanı çok pahalı 1000 lira ile 200 lira arasında tatmin edici bir fark olmaz.

Mor olanla bu ürün indirimde, yüzeyi speed ve kalınlığı 5mm.

Kendi sitesinde kupon veriyorsa oradan da bakılabilir.

İndirim kodu için de Google AI modu kısmına bakılabilir.
yardiminiz icin tesekkurler hocam

Geri