Urzuva 90×40 Mousepad Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Trendyol da Hepsiburada da falan satılan uruzuva nın ürettiği 90×40 ölçü 4mm kalınlıkdaki mousepad Ler alınır mı? fiyatları da uygun çünkû 290tl ye buldum ben

Trendyol da Hepsiburada da falan satılan uruzuva nın ürettiği 90×40 ölçü 4mm kalınlıkdaki mousepad Ler alınır mı? fiyatları da uygun çünkû 290tl ye buldum ben
Alınmaz bu daha iyi en azından klassegear kalitesini belli ediyor. https://amzn.eu/d/00rn4wiS
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altta birtane renk daha aynı fiyat

Tasarım odaklıysan, FPS rekabetçi düzeyde oynamıyorsan (rekabetçi düzeyde oynuyorsan açıkçası 90x40 yerine kare alın) alınır.

KlasseGear PRO yüzey olarak bence daha kaliteli, ama bütçe oraya çıkıyorsa Rampage Blitz XXL öneririm. Yüzeyi o bütçedeki çoğu üründen daha iyi.

En uygun fiyatları attım, diğer sitelerde kargo ücreti dahil edince fiyat uçuyor. Rampage kısaca siyah olur diyorsan yüzey olarak bu bütçede en ideali. Tek dezavantajı Çin üretimi ve uygun tutmak adına sıkı bir kutuda geliyor. Bu yüzden zemine oturması biraz zaman alabilir. Ben large denemiştim ve çok da kıvrık değildi. Ayrıca klavye, bilek desteği ve monitör ayağının bir kısmı değdiğinden sabit tutuyordu. Bomboş bir yerde kullanacaksan ve kayarsa o konuyu bilemem. Keşke Rampage premium marka adını verdiği bu ürünlerde, daha kaliteli kauçuk ve kıvırmadan yollasa. Gerçi geniş kıvırılan paketlerde KlasseGear PRO'lar da gayet düzgün gelebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,301
Üyeler
202,246
Son üye
Beraten234
Geri