Bu Zamanda Tuşlu Telefon Alınır mı?

Açmak direkt imkansız oluyor bir anlık karar verebilirsen sonra seve seve bu şekilde kullanıyorsun cihazını. Ancak ilk kurulum için bilgisayar gerek.
Ne yapabileceğimi bilmiyorum bilgisayar veya tablet alsam ancak bahtı kötü olanı almayı düşünüyorum. Maksimum whatsapp desteği sahip olsun yeterli. Kısacası özet yararlı olanı zararına kullanıyorum ve bunu durduramıyorum.

Kapatması kolay değil işte. Ayrıca bilgisayarı tamamen kaldırıp kutusuna koyabilir telefonda belli ki bunu yapamıyor.
Ben olsam ikisinide bırakamam hatta bir yolunu bulup geri açardım kiliti ben olsam kısıtlama koymazdım kısıtlama koyunca daha çok bakıyorum ev internetini kapatırsa süresi baya düşer ben normalde 14 saat falan bakıyordum internet gidince süre baya düştü bazen 16 da oluyordu evde internetin olmaması süreyi çok düşürüyor önceden ben sabah bir otururdum akşam kalkardım internet gitti gideli bilgisayar a 1 saat zor bakıyorum

Ben olsam ikisinide bırakamam hatta bir yolunu bulup geri açardım kiliti ben olsam kısıtlama koymazdım kısıtlama koyunca daha çok bakıyorum ev internetini kapatırsa süresi baya düşer ben normalde 14 saat falan bakıyordum internet gidince süre baya düştü bazen 16 da oluyordu evde internetin olmaması süreyi çok düşürüyor önceden ben sabah bir otururdum akşam kalkardım internet gitti gideli bilgisayar a 1 saat zor bakıyorum
Hocam internet gidince kullanmama sebebin bunun mümkün olmaması. Bilgisayarının AC kablosunu veya güç kaynağını direkt söküp ulaşamayacağın bir yere koysan veya ailenden birinden rica etsen alması için telefonunu da kitlesen yine bir çıkış yolu kalmıyor.

Hocam internet gidince kullanmama sebebin bunun mümkün olmaması. Bilgisayarının AC kablosunu veya güç kaynağını direkt söküp ulaşamayacağın bir yere koysan veya ailenden birinden rica etsen alması için telefonunu da kitlesen yine bir çıkış yolu kalmıyor.
Zaten bir aralar kayıptı yeni buldum

Sıkıntı olan şu gerekirse uygulamayı kilitleyip koyarım ya da siyah beyaz yaparım yine bırakamıyorum ve anannemin telefonu kolay açabilirim ama kardeşim oynadığı için kolay kolay ona sarılmam ama hobi veya aktivite arttırmam şart (ders dahil).
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Instagramı ve Tiktoku aylar öncesi sildim ancak Youtube konusunda (ana sayfa ve shorts algoritması kapalı) bağımlısı çünkü aklımda gelenleri arama motorunda yazdığım için kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
ben shortsa hiç bakmıyorum çünkü morphe youtube kullanıyorum shortsların hepsi engelli. böyle bir şey yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,247
Üyeler
202,237
Son üye
Xryhiu
Geri