AshenOne
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Şimdi şöyle ben kulaklık pek kullanmıyorum kulaklık takınca asla duyamıyorsun zaten ama mesela ufak bir hoparlörüm var normal bir ses seviyesinde bir şey oynarken yine duymuyorum. Ama şöyle sessiz ortamdayken mesela ses kapalı, pc nin fanları da sessiz modda zaten oyun menüsünde o zaman hafiften cızırtı sesi geliyor ama rahatsız edecek düzeyde değil. Ses benim de hoşuma gitmiyor fakat herhangi bir şeye odaklandığımda veya oyun bir şey izlerken asla duymuyorum.Dostum şimdi şu şekilde saatlerdir bilgisayarım açık mesela forumlarda geziyorum, videolar izliyorum, dizi izliyorum işte ne bileyim bu tarz standart işlemlerle uğraşıyorum ve asla ses yok. Ama mesela sallıyorum valorant a gireyim ses anında başlıyor yani oyuna tıklar tıklamaz. bazen çok yükseliyor bazen vızıltı gibi geliyor bazen kesiliyor. Ama genel olarak sallıyorum 3 saat valodayım 2 saat 50 dadika falan dinliyorum bu sesi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende kulağımda kulaklık varken falan yalan yok şimdi asla duymuyorum ama fps tarzı değil de hikâyeli oyunlar oynarken kulaklık asla takmam mesela sesi fullerim hoparlör gibi kullanırım kulaklığı. O zaman sesi mecburen duyduğum için bana battı açıkçası başkası olsa umursamaz belki ama.