Öneri Ekran Kartları Fiyatları ile İlgili Görüş Alma

Dostum şimdi şu şekilde saatlerdir bilgisayarım açık mesela forumlarda geziyorum, videolar izliyorum, dizi izliyorum işte ne bileyim bu tarz standart işlemlerle uğraşıyorum ve asla ses yok. Ama mesela sallıyorum valorant a gireyim ses anında başlıyor yani oyuna tıklar tıklamaz. bazen çok yükseliyor bazen vızıltı gibi geliyor bazen kesiliyor. Ama genel olarak sallıyorum 3 saat valodayım 2 saat 50 dadika falan dinliyorum bu sesi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende kulağımda kulaklık varken falan yalan yok şimdi asla duymuyorum ama fps tarzı değil de hikâyeli oyunlar oynarken kulaklık asla takmam mesela sesi fullerim hoparlör gibi kullanırım kulaklığı. O zaman sesi mecburen duyduğum için bana battı açıkçası başkası olsa umursamaz belki ama.
Şimdi şöyle ben kulaklık pek kullanmıyorum kulaklık takınca asla duyamıyorsun zaten ama mesela ufak bir hoparlörüm var normal bir ses seviyesinde bir şey oynarken yine duymuyorum. Ama şöyle sessiz ortamdayken mesela ses kapalı, pc nin fanları da sessiz modda zaten oyun menüsünde o zaman hafiften cızırtı sesi geliyor ama rahatsız edecek düzeyde değil. Ses benim de hoşuma gitmiyor fakat herhangi bir şeye odaklandığımda veya oyun bir şey izlerken asla duymuyorum.

Peki bu olay ekran kartına değer kaybettirir mi satarken 2. elde ?
Dostum bu olaydan kurtulman neredeyse imkansiz alacagin 5070 ti 5080 de dahi olacak. Güçlü ve cok watt ceken kartlarda oluyor benim 2060 da bile asiri fazlaydi. Hem satarken deger kaybedecek bundan bagimsiz çünkü ikinci el hem verecegin paraya karsilik alacagin elde deger bir karsilik olmayacak. Cok rahatsiz ediyorsa değişim isteyin.

dlss 5 hamlesinden sonra amd nin hamlesini beklemek mantıklı he tabi zam gelir mi bilinmez ama ona göre devam etmek mantıklı beklerim biraz daha diyorsan ces 2027 bekle en azindan fikir edinmek açısından ileriye dönük

Dostum bu olaydan kurtulman neredeyse imkansiz alacagin 5070 ti 5080 de dahi olacak. Güçlü ve cok watt ceken kartlarda oluyor benim 2060 da bile asiri fazlaydi. Hem satarken deger kaybedecek bundan bagimsiz çünkü ikinci el hem verecegin paraya karsilik alacagin elde deger bir karsilik olmayacak. Cok rahatsiz ediyorsa değişim isteyin.
Daha yeni servisten geldi ama değişim kararı çıkmadı olmadı tekrardan talep oluştururum itiraz ederim falan ama değiştireceklerinden çok emin değilim 2 gün oldu ürün servisten geleli.

O zaman vatan bilgisayarın yaptığı gibi ciddi bir indirime denk gelmezsem almayım o zaman çünkü sıcaklık değerleri olsun performansı olsun işte malzeme kalitesi falan olsun çok memnunum karttan

biraz daha koyup 5090 alabilirsen güzel olur
4kda rahatça oynarsın dlss5 ile de
Biraz mı kime göre biraz olduğuna göre değişirde bu fiyat aralığında güzel ddr5 bir sistem dizilebiliyor hadi diyelim ki 5090 alacak bütçeyi buldu diyelim busefer de dlss 6 ile oynarsın 6000 serisi al bence diyen başka birisi olacak bu gidişle Coil whine sesi adama pahalıya patlayacak bunun ucuz yollu çözümü ancli kulaklık almak beleş e çözmek içinse ses e alışması ama ancli kulaklık fikri daha mantıklı bence bu benim başıma gelse servise yollarım daha sonra baktım çözülmüyor alırım bir kulaklık

Ekler

• 1000094453.webp
    1000094453.webp
    127.9 KB · Hit: 11
  • 1000094454.webp
    1000094454.webp
    116.9 KB · Hit: 11
5070ti fiyatlari 9070xt ile kapisamiyacak kadar pahalılaştı

Daha yeni servisten geldi ama değişim kararı çıkmadı olmadı tekrardan talep oluştururum itiraz ederim falan ama değiştireceklerinden çok emin değilim 2 gün oldu ürün servisten geleli.

O zaman vatan bilgisayarın yaptığı gibi ciddi bir indirime denk gelmezsem almayım o zaman çünkü sıcaklık değerleri olsun performansı olsun işte malzeme kalitesi falan olsun çok memnunum karttan
Video cekip atar misin ses seviyesine bakalim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,209
Üyeler
202,224
Son üye
&Muhammed
Geri