Hocam fiyata ekleyip bende almayı biliyorum ama yanımdada bu kadar vardı 8500 e aldım zaten eseri 10 bin değil
Hocam bunu almamin sebebi colorful alacaktım ama sadece 1500 ekleyip aldım bunu arada çok bı fiyat farkı yoktuHocam zaten Ryzen 7 7800X3D ile kullanacaksın, ne gerek var bunlara Colorful Battle-ax B650M al geç, gayet yeterli, üstüne senin işlemcin için Asus Prime B650M-R bile yeterli bence bütçeni daha iyi kullanabilirsin
Hocam fiyata ekleyip bende almayı biliyorum ama yanımdada bu kadar vardı 8500 e aldım zaten eseri 10 bin değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunu almamin sebebi colorful alacaktım ama sadece 1500 ekleyip aldım bunu arada çok bı fiyat varmı yoktu
Özellik olarakta bi tık cezbetti dediğim gibi çok fiyat farkı yoktu yoksa zaten onda kararlıydım ama diğer parçalarda net olarak kararlıyımHocam zaten Ryzen 7 7800X3D ile kullanacaksın, ne gerek var bunlara Colorful Battle-ax B650M al geç, gayet yeterli, üstüne senin işlemcin için Asus Prime B650M-R bile yeterli bence bütçeni daha iyi kullanabilirsin
Hemde dedim alayım özellikler iyi olsun benim için yeterliki birdaha uğraşmayayimHocam zaten Ryzen 7 7800X3D ile kullanacaksın, ne gerek var bunlara Colorful Battle-ax B650M al geç, gayet yeterli, üstüne senin işlemcin için Asus Prime B650M-R bile yeterli bence bütçeni daha iyi kullanabilirsin
8 buçuk gibi bir bütçeye çıkıp b650 almak pek mantıklı değil bence b850lerde pcie 5 ile geliyor 7800x3d için b850mk gayet yeterli b850 gaming plus ı 9 binden veriyorlar bence ona yönelebilirsinizHocam fiyata ekleyip bende almayı biliyorum ama yanımdada bu kadar vardı 8500 e aldım zaten eseri 10 bin değil
Hocam bunu almamin sebebi colorful alacaktım ama sadece 1500 ekleyip aldım bunu arada çok bı fiyat farkı yoktu
Özellik olarakta bi tık cezbetti dediğim gibi çok fiyat farkı yoktu yoksa zaten onda kararlıydım ama diğer parçalarda net olarak kararlıyım
Hemde dedim alayım özellikler iyi olsun benim için yeterliki birdaha uğraşmayayim
Hocam hiçbir parcada 2. Ele yonelemem maalesef hem konum olarak geneli uzakta hemde tecrubemde yok ama b850 alacaktım her şey anlikta gelişti ama yinede memnunum çoğu b850 den daha iyi özelliklere sahip ama dediğiniz doğru zaten 2. Ele yonelebilsem çok daha iyi parçalar alabileceğim de maalesef yonelemem ama ben bu fiyatada çok daha iyisini yada dengini bulamadım nedense oncedende sordum çok öneren çıkmadi colorful onerilmisti onu alacaktım ama 1500 TL fazla verip özellik olarak daha iyi olanını aldım sağlık olsun diyelim8 buçuk gibi bir bütçeye çıkıp b650 almak pek mantıklı değil bence b850lerde pcie 5 ile geliyor 7800x3d için b850mk gayet yeterli b850 gaming plus ı 9 binden veriyorlar bence ona yönelebilirsiniz
İptalmi etsem hocam yaw8 faz , en düşük perf/seviye ,ayrık mosfetli bi anakrt,aldığınız, ASUS.
12 FAZ,orta/ üst seviye 55Amper DRMos mosfetleri ile bu anakart,çok daha güçlü.Aynı fiat.
İptal edip onumu almaliyimİptalmi etsem hocam yaw
Sizce bunu iptal edeyimmiİkinci el sıkıntı olmaz diyorsan bak , ben mesela 6k ikinci el b650 tomahawk aldım.
Kötü bi anakart kesinlikle değil eğer beyaz sistem falan topluyorsanız zaten kullanılabilir çokta takmayın bence anakart performansı etkilemiyor gibi bir şey kalkıpta a620 almamışsınız zaten iptalde edilebilir devamde edilebilir keyfinize bakın hocam cayır cayır çalışır o modeldede sadece kendi yorumum bence o fiyatlara çıkılıyorsa güncel model tercih edilmeliHocam hiçbir parcada 2. Ele yonelemem maalesef hem konum olarak geneli uzakta hemde tecrubemde yok ama b850 alacaktım her şey anlikta gelişti ama yinede memnunum çoğu b850 den daha iyi özelliklere sahip ama dediğiniz doğru zaten 2. Ele yonelebilsem çok daha iyi parçalar alabileceğim de maalesef yonelemem ama ben bu fiyatada çok daha iyisini yada dengini bulamadım nedense oncedende sordum çok öneren çıkmadi colorful onerilmisti onu alacaktım ama 1500 TL fazla verip özellik olarak daha iyi olanını aldım sağlık olsun diyelim
500 TL daha eklenip b850 plus alabilirdim ama ozellik olarak tıpatıp aynılar sadece biri b850
Yinede kötü bir anakart aldığımı düşünmuyorum sadece dikkatsiz aldım sağlık olsun
B650-a PRO daha iyi bir tercih olabilir arkadaşın önerisini dinle bende anakart alırken ona danıştım çünkü.Sizce bunu iptal edeyimmi
Yani hocam kötü değil zaten ancak dediğiniz gibi günceli varsa o tercih edilmeli e postadan iptal talebini yolladım olursa direkt başka bir anakart alcamKötü bi anakart kesinlikle değil eğer beyaz sistem falan topluyorsanız zaten kullanılabilir çokta takmayın bence anakart performansı etkilemiyor gibi bir şey kalkıpta a620 almamışsınız zaten iptalde edilebilir devamde edilebilir keyfinize bakın hocam cayır cayır çalışır o modeldede sadece kendi yorumum bence o fiyatlara çıkılıyorsa güncel model tercih edilmeli
Tamam hocamB650-a PRO daha iyi bir tercih olabilir arkadaşın önerisini dinle bende anakart alırken ona danıştım çünkü.
Hocam bütçe 8500 olur maksimumYani hocam kötü değil zaten ancak dediğiniz gibi günceli varsa o tercih edilmeli e postadan iptal talebini yolladım olursa direkt başka bir anakart alcam
Tamam hocam
Vallahi hocam gönderdim iptal talebini uygulamada iptal tuşu yok bugünde müşteri hizmetleri çalışmıyor yarında pazartesiye kaldı bakalım hayırlısıKötü bi anakart kesinlikle değil eğer beyaz sistem falan topluyorsanız zaten kullanılabilir çokta takmayın bence anakart performansı etkilemiyor gibi bir şey kalkıpta a620 almamışsınız zaten iptalde edilebilir devamde edilebilir keyfinize bakın hocam cayır cayır çalışır o modeldede sadece kendi yorumum bence o fiyatlara çıkılıyorsa güncel model tercih edilmeli
hocam bende geçen ay b650 eagle almıştım pckolikten 7700 civarına sitede iptal butonu yoktu wp destekten yazdım ürünü teslim almayın bize ulaşır iade gerçekleşir dediler öyle oldu 5 iş gününde falan hesabıma yattı paraVallahi hocam gönderdim iptal talebini uygulamada iptal tuşu yok bugünde müşteri hizmetleri çalışmıyor yarında pazartesiye kaldı bakalım hayırlısı