İkinci Üniversite Tavsiyesi

Lordas

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar İstanbul Aydın Üniversitesinde ikinci sınıf Havacılık Yönetimi öğrencisiyim ikinci üniversite olarak Yönetim Bilişim Sistemleri okumayı düşünüyorum hangi üniversiteden okumak daha mantıklı Anadolu Üniversitesinden mi İstanbul Üniversitesinden mi ?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar İstanbul Aydın Üniversitesinde ikinci sınıf Havacılık Yönetimi öğrencisiyim ikinci üniversite olarak Yönetim Bilişim Sistemleri okumayı düşünüyorum hangi üniversiteden okumak daha mantıklı Anadolu Üniversitesinden mi İstanbul Üniversitesinden mi ?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)
Tabi ki İstanbul Üniversitesi

Anadolu'nun eline su dökülmesi konu açıköğretim oldu mu ama gidip gelmek gerektiğinde açısından ,o zaman İstanbul

Anadolu'nun eline su dökülmesi konu açıköğretim oldu mu ama gidip gelmek gerektiğinde açısından ,o zaman İstanbul
açık üniversitelerde sınavlar yakın çevrendeki herhangi bir okulda yada şehrindeki herhangi bir okulda olmuyor mu ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sadece İstanbulda olması bile iş imkanları ve staj açısından daha avantajlı
tamamdır kral teşekkür ederim eğer aklına gelirse daha fazla tavsiye fikir verirsen çok sevinirim üni 2. sınıftayım şu 4 seneyi verimli geçirmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri