Sanırım artık indirime girmiyor. Geçen gün 10'dan sonra vatan'dan bakmıştım.Konuyu hortlatmak istemiyorum ama şuan en ucuz 9070xt ler 44k bandına çıkmış. Bu kartın indirimi hala devam ediyor mu ediyorsa kartta problem yaşayan var mı? 36k bandındaysa hala alınır değil mi?
Son çaremiz buydu o da gitti. Artık 2. Ellere bakacağız gibi gözüküyo.Sanırım artık indirime girmiyor. Geçen gün 10'dan sonra vatan'dan bakmıştım.
Amazon Depo 'ya da bakabilirsiniz ben ordan aldım.Son çaremiz buydu o da gitti. Artık 2. Ellere bakacağız gibi gözüküyo.
3 - 4 gündür %15 sepet indirimi yapmıyorlar. %10 bile yapmadılar bakalımKonuyu hortlatmak istemiyorum ama şuan en ucuz 9070xt ler 44k bandına çıkmış. Bu kartın indirimi hala devam ediyor mu ediyorsa kartta problem yaşayan var mı? 36k bandındaysa hala alınır değil mi?
Ne kadar uygun oluyor? Bir de amazon depo 2. el kusurlu ürünleri mi satıyor yoksa iade dilen ürünleri mi satıyor?Amazon Depo 'ya da bakabilirsiniz ben ordan aldım.
Normal amazon fiyatının %10 altı oluyor sanırım. İade edilen ürünleri satıyolar ama kusurlu gelme ihtimali de oluyormuş sanırım iyi kontrol etmek gerekiyor.Ne kadar uygun oluyor? Bir de amazon depo 2. el kusurlu ürünleri mi satıyor yoksa iade dilen ürünleri mi satıyor?
Depodan Gigabyte Gaming OC 9070xt almıştım, nitro+ almak için dün iade ettim ben 34.5 den almıştım sanırım 35.5 gibi depoya düşer ara ara depoya bakın, bendeki kartın Endeks Bilişim tarafından Şubat 2028'e kadar garantisi vardı. Kart genel olarak sıfır gibi ancak genel Gigabyte üzerinde sıcaklık şikayetleri var fotoğrafları ekliyorum.Ne kadar uygun oluyor? Bir de amazon depo 2. el kusurlu ürünleri mi satıyor yoksa iade dilen ürünleri mi satıyor?
Sizin 9070xt yi düşerse alacağım hocam. Eğer dediğiniz gibi kusuru yoksa. En kötü undervplt yapar geçerim. Siz overclock yapmış mıydınız?Depodan Gigabyte Gaming OC 9070xt almıştım, nitro+ almak için dün iade ettim ben 34.5 den almıştım sanırım 35.5 gibi depoya düşer ara ara depoya bakın, bendeki kartın Endeks Bilişim tarafından Şubat 2028'e kadar garantisi vardı. Kart genel olarak sıfır gibi ancak genel Gigabyte üzerinde sıcaklık şikayetleri var fotoğrafları ekliyorum.
Bende undervolt yapıyordum, herhangi bir overclock yapmadım.Sizin 9070xt yi düşerse alacağım hocam. Eğer dediğiniz gibi kusuru yoksa. En kötü undervplt yapar geçerim. Siz overclock yapmış mıydınız?
1080p de 6 dakikalık testte nasil 90 üstleri görmüş onu anlamadim. Undervoltlu ve 2000rpm de calismasina ragmen. Direkt bu kartta olan bişey mi yoksa kartın mı bir kusuru var? Yamuk olabilir mi?Bende undervolt yapıyordum, herhangi bir overclock yapmadım.
Undervolt olmadan hali stock ayarlar1080p de 6 dakikalık testte nasil 90 üstleri görmüş onu anlamadim. Undervoltlu ve 2000rpm de calismasina ragmen. Direkt bu kartta olan bişey mi yoksa kartın mı bir kusuru var? Yamuk olabilir mi?