- Reaksiyon skoru
- 205
valla oyunlarda bir ingiliz gibi ingilizce yaptım ben sizde deneyebilirsiniz
doğru söylüyon tabi ama ben hani altyaziyi kapatsam anlarım az çok tabi ki anlamayacagim kelimeler olur kelimeleri ogreniyorum şuan guzel bir dil uygulaması arastiriyorumEmin ol B2 seviyesini görsen ben ing bilmiyor muyum diye sorgularsın.
Konusmak ile şu seviye biliyorum demek cok baska.
Ana dilin gibi olmasını istiyorsan ki aksedemik hedefin yok sanırsam o yüzden kelime öğren ve ful ingilizce icerik tüket.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bi arkadaşım vardı ingilizcem cok iyi vs vs diye dolanıyordu bir sohbetine geldim adamda V2-V3 ler yok sadece V1 ile cümleler kuruyordu.
B2 diye sınıflandırılan kelimeler ve cümle yapılarını bilseler ohooo
oyun görünce midem bulanıyor artık oyun oynamak yerine dizi film izlemeye karar verdim aynı şey sayılır öğretiyor gerçektenvalla oyunlarda bir ingiliz gibi ingilizce yaptım ben sizde deneyebilirsiniz
V2-V3 öğrenmeye çalışıyorum şuanEmin ol B2 seviyesini görsen ben ing bilmiyor muyum diye sorgularsın.
Konusmak ile şu seviye biliyorum demek cok baska.
Ana dilin gibi olmasını istiyorsan ki aksedemik hedefin yok sanırsam o yüzden kelime öğren ve ful ingilizce icerik tüket.
Bi arkadaşım vardı ingilizcem cok iyi vs vs diye dolanıyordu bir sohbetine geldim adamda V2-V3 ler yok sadece V1 ile cümleler kuruyordu.
B2 diye sınıflandırılan kelimeler ve cümle yapılarını bilseler ohooo
birisi haha bırakmış ilk mesajıma lan öğrenmek istiyorum tavsiye istedim gülünecek ne var bunda sağolasın yardımcı olduğun için.Fiels var aylık 200₺ falan ondan basla temelin varsa A2-B1 den basla ya da A1-A2 hızla bak gec.
A2-B1 reading ve shadowing bölümleri var onları yap.
Readingleri ilk videodaki kisiyle oku sonra ful kendin oku ve anlamaya çalış.
Yapay zekaya o sayfada ki metni oku ve sana seviyesini, metindeki kalıpları ayırsın, bilinmesi zor kelimeleri esanlamları ve turkce karsılığı ile yazmasını söyle.
Bilmediğin kelime varsa 2-3 tane farklı cumle kur o cümleyle vs boyle boyle ilerle
ben hem oyun hem diziden öğrendim oyun dediğimde farklı insanlarla konuşarakdoğru söylüyon tabi ama ben hani altyaziyi kapatsam anlarım az çok tabi ki anlamayacagim kelimeler olur kelimeleri ogreniyorum şuan guzel bir dil uygulaması arastiriyorum
oyun görünce midem bulanıyor artık oyun oynamak yerine dizi film izlemeye karar verdim aynı şey sayılır öğretiyor gerçekten
V2-V3 öğrenmeye çalışıyorum şuan
Onu yapmak mecbur zatenvalla oyunlarda bir ingiliz gibi ingilizce yaptım ben sizde deneyebilirsiniz
aga tek olayı konuşacaksın ve şu şöyle miydi böyle mi olmalıydı diye düşünürsen konuşamazsınarkadaşlar ingilizcem b1-b2 seviyesinde olabilir emin değilim ama kötü de değilim ingilizce altyazisiz film, dizi izlemek hayalim resmen bunun yanı sıra öğrenmek istememin bir sebebi de erasmus projeleri. Yurt dışına hiç çıkmadım daha önce çok merak ediyorum açıkçası öneriniz var mı??
doğru söylüyorsun bu sene mülakatı geçersem okulum 10 günlük erasmusa götürüyor bana birşeyler kalabileceğini düşünüyorumaga tek olayı konuşacaksın ve şu şöyle miydi böyle mi olmalıydı diye düşünürsen konuşamazsın
emin ol ingiliz veya amerikalı adamlar leş gibi konuşuyor kural fenan tınlamıyorlar anca böyle konuşabilirsin.
dizi ve filmleri ise dinleye dinleye alışırsın anca . tatil beldelerine giderseniz yabancı bol olur konuşun
türkçeyi bile kurallarına göre kaç kişi konuşuyor veya biliyor?
herkesin ana dili türkçe ama bir türkçe testinde çoğu çuvallıyor onun gibi düşün
10 gün aşırı katmaz ama katar.doğru söylüyorsun bu sene mülakatı geçersem okulum 10 günlük erasmusa götürüyor bana birşeyler kalabileceğini düşünüyorum
ya tek dil olarak değil farklı bir ülke görmüş olurum diye düşünüyorum yani konusabilecegim birisi de yok maalesef10 gün aşırı katmaz ama katar.
bunu genele vurman lazım ben mesela 1 hafta fenan konuşmayayım bi gerileme hissediyorum öyle nankör bir şey
yok tabi görmeniz çok iyi olur ama dediğim gibi dil iletişim aracıdır ilk amaç kusursuzluk değil mesajın iletilmesidir olabildiğince eksiksiz şekilde.ya tek dil olarak değil farklı bir ülke görmüş olurum diye düşünüyorum yani konusabilecegim birisi de yok maalesef