🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Çok güzel kol alana hayırlı olsun daha sade olsa alırdım da şuan 1 xbox 1 dualsense 1 mechanike kolla idare ediyorum

Biri bana açıklayabilirmi bunların driveri falanmı var nasıl kullanılıyor asura modelini aldım ilk defa kol kullanıcam bide kalitesi nasıl bu asuranın deydimi gerçekden 1700 liraya devil may cry falan oynucam

Aldım hocam asura modelindende hiç kullanmadım nasıl üründür ne farkı var açıklarmısınız rıca etsem birde bunların driverları falanmı oluyor
TMR analogları var, 3 kademeli tetikleri var, analoglar ve d-pad değiştirilebiliyor ve içerisinden çıkıyor, şarj docku var, çantası var, 4 ekstra tuşu var 2 tanesi çıkarılabiliyor PC/NS/iOS/Android desteği var, mekanik tuşları var, jiroskopu var ve ATK'nın yazılımını destekliyor.

TMR analogları var, 3 kademeli tetikleri var, analoglar ve d-pad değiştirilebiliyor ve içerisinden çıkıyor, şarj docku var, çantası var, 4 ekstra tuşu var 2 tanesi çıkarılabiliyor PC/NS/iOS/Android desteği var, mekanik tuşları var, jiroskopu var ve ATK'nın yazılımını destekliyor.
Kısacası değermiydi hocam

Easymx x5 ten ne kadar iyi?

Sepete ekledim 1699 odedim dikkat etmeden 1899...

İade edeyim mi yoksa oyle ya da boyle iyi fiyat mi ne dersiniz dostlar?

Hepsiburada stoğu bitmiş trendyol 1900 olmuş 😔

hepsiburadada stok bitmemiş fiyatı arttırmak için ilandan çekmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,174
Üyeler
202,213
Son üye
zepwax
Geri