Bu Jantın Marka Modeli Nedir ?

Reaksiyon skoru
1
Fotoğrafta ki jantın modelini bilen var mı acaba pek bişey yazamayacağım mesaja sadece DJ marka olduğunu biliyorum.

Ekler

• 1000039424.webp
    1000039424.webp
    99.2 KB · Hit: 38
Kanka Claude, Gemini, ChatGPT, Letgo, Facebook Marketplace, Sahibinden ne varsa her yere baktım hiçbir şey bulamadım. Emin misin DJ olduğuna?

Yanlış görmüyorum di mi? 6 kol, ikiz kol ve 4 bijon bir jant bu? Tasarım olarak bildiğim en benzer jant Momo Arrow ama o da ya ikili ikili 10 kollu ya da tekli 5 kollu.

Son düzenleme:
fotoğrafta hesap makinesi ile çekilmeseymiş iyi olacakmış

Kanka Claude, Gemini, ChatGPT, Letgo, Facebook Marketplace, Sahibinden ne varsa her yere baktım hiçbir şey bulamadım. Emin misin DJ olduğuna?

Yanlış görmüyorum di mi? 6 kol, ikiz kol ve 4 bijon bir jant bu? Tasarım olarak bildiğim en benzer jant Momo Arrow ama o da ya ikili ikili 10 kollu ya da tekli 5 kollu.
Kanka bidon kapağının üstünde DJ yazıyor bi ara sahibinden buldum oradaki ilandada DJ marka jant yazıyodu ama model yoktu sonuçta araç 2.el olduğu için bulamıyorum modelini evet bende Geminiye sordum fakat her zaman sapıtıyor klasik tofaşlardakj Dj jantları saydırıyor o dediğin momo arrowa bi bakıyım ama muhtemelen o değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fotoğrafta hesap makinesi ile çekilmeseymiş iyi olacakmış
Ya elimde jantın direkt bi fotoğrafı yoktu bende aracın fotoğrafından alıntı yapıp ss aldım biraz kalitesiz olabilir kb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,340
Üyeler
202,258
Son üye
ErenBahadiir
Geri