Ekran Kartı Fanım ile Ön Cam Arasında Az Bir Boşluk Var

Karşıdan normal bir fotoğraf yükler misin kasanın derinliğini görmek amacıyla. Birde kasa modeli nedir
Lian li o11 dynamic mini v2 flow
Msi b850 mortar wifi anakart
xfx quicksilver 9070xt
arctic liquid freezer iii pro 360

Ekler

• 1000051579.webp
    1000051579.webp
    931.1 KB · Hit: 33
  • 1000051580.webp
    1000051580.webp
    788.4 KB · Hit: 27
  • 1000051581.webp
    1000051581.webp
    1.2 MB · Hit: 26
  • 1000051582.webp
    1000051582.webp
    554.8 KB · Hit: 26
xfx quicksilver 9070xt
quick silver ise mercury niye yazıyo furmarkta anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi ben de bunu gördüm 😭😭😭 ama adam çok ciddiydi riser lazım diyodu
asıl bu şekilde sığmıyor işte
bu çalışanlarla napacaz ya geçende de gitmiş pigtail yapmış 317w karta

xfx quicksilver 9070xt
Hocam çok büyük bi kasa sığmama imkanı yok o eleman becerememiş muhtemelen ve İnan zor bişey değil kendin yapabilirsin

quick silver ise mercury niye yazıyo furmarkta anlamadım

asıl bu şekilde sığmıyor işte
bu çalışanlarla napacaz ya geçende de gitmiş pigtail yapmış 317w karta
Ya evde yapmak konusunda kendime hiç güvenmiyorum

Hocam çok büyük bi kasa sığmama imkanı yok o eleman becerememiş muhtemelen ve İnan zor bişey değil kendin yapabilirsin
Ya bozarsam ? Hiç bilmiyorum nasıl yapılır

Şu soğutma engel olmaz mı

Ekler

• 1000051579.webp
    1000051579.webp
    931.1 KB · Hit: 14
Ya evde yapmak konusunda kendime hiç güvenmiyorum

Ya bozarsam ? Hiç bilmiyorum nasıl yapılır

Şu soğutma engel olmaz mı
Yani bozmak için özel çaba göstermen lazım ekran kartı slotuna dikket et yeter dalgınlığına gelirde ekran kartını biraz sarkıtırsan hem ekran kartının çıkışını hem anakart soket kısmını kurabilirsin. Tek yapman gereken ekran kartını düz tutup slota takmak yandan 2 vidasını atmak o kadar.

O borularında elinle yukarı iticeksin ekran kartını takmak için yeterli alanı açıcaksın

Ekran kartım ile lian li o11 dynamic mini v2'nin ön camı arasında 1-1.5 cm boşluk var ekran kartım cam yüzünden yeterince hava alamayacak diye endişelendim ve 10dk lik furmark testi yaptım sonuçlar ve ekran kartının yakınlığı ekte sizce bir sorun var mı yardım eder misiniz 10 dk sonunda gpu 63 dereceydi
hocam camı kapatmayın ya da şey yapabilirsiniz kasayı uzun yıllar kullanırım satma niyetim yok derseniz belki camcı falan bulursanız kendi camınıza delik açılıyordur belki şansınızı eneyin derim

Zor görünüyor riser denilen şeyden çıkarıp takmak sonra güç kablosunu tam oturtmak☹️ popom yemez bunu yapmaya ama teşekkürler ederim🥲

hocam camı kapatmayın ya da şey yapabilirsiniz kasayı uzun yıllar kullanırım satma niyetim yok derseniz belki camcı falan bulursanız kendi camınıza delik açılıyordur belki şansınızı eneyin derim
Siz hiçbir türlü sığmayacağını mı düşünüyorsunuz

Zor görünüyor riser denilen şeyden çıkarıp takmak sonra güç kablosunu tam oturtmak☹️ popom yemez bunu yapmaya ama teşekkürler ederim🥲

Siz hiçbir türlü sığmayacağını mı düşünüyorsunuz
takan mağazanın düzgün şekilde takması gerekiyor, hiç olmadı oraya götürün ama bu şekilde takmışlarken güvenilir mi bilemedim

takan mağazanın düzgün şekilde takması gerekiyor, hiç olmadı oraya götürün ama bu şekilde takmışlarken güvenilir mi bilemedim
Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum sığar sanıyodum , yardım etmeye çalıştınız teşekkürler sabrınız ve zamanınz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,689
Son üye
Etooo
Geri