Ps5 Slim'i Kaça Satabilirim ?

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
2 sene önce yurtdışından getirttim. Çok kullanmadım. Hiçbir sorunu ya da çiziği bile yok. Sizce bunu kaça satabilirim. Tek kolla beraber. Dijital versiyon.

Bende merak ediyorum elimde mevcut yurtdışı aynı şekilde cfı2116 kodlu umarım yardım alabiliriz

2 sene önce yurtdışından getirttim. Çok kullanmadım. Hiçbir sorunu ya da çiziği bile yok. Sizce bunu kaça satabilirim. Tek kolla beraber. Dijital versiyon.
Konsol 20K
Kol 1.5K
Konsol+Kol 21K
Playstation Hesabını da satabilirsiniz

Konsol 20K
Kol 1.5K
Konsol+Kol 21K
Playstation Hesabını da satabilirsiniz
Antalya'da yaşıyorum ve ilanlara baktığımda 26.500'den aşağı göremiyorum. Tabii ki sitelerde bazen insanlar şişirebiliyor ama 21K'da çok düşük geldi açıkçası. Teşekkür ederim yorumunuz için.

bana 1 ay önce 7800xt ile takaslar mısın diye çift kollu cihaz önerildi antalyada.20 bin civarı denebilir değerine.Cihaz slim değildi ama.

Ben alabilirim ama şehirlerimiz uzak
Fiyat konusunda anlaşırsak, gerisini bir şekilde halledebiliriz diye düşünüyorum. Açıkçası hedefim elden satabilmek çünkü güvensizliği de ortadan kaldırıyor ama ben her şekilde gerekli güven testlerine de açığım.

Nerden aldın acaba?
1000018773.webp

Bence ikinci el konsolu buna sıfır diye yutturmuşlar

Antalya'da yaşıyorum ve ilanlara baktığımda 26.500'den aşağı göremiyorum. Tabii ki sitelerde bazen insanlar şişirebiliyor ama 21K'da çok düşük geldi açıkçası. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Usta kumlucadayım ben alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,170
Üyeler
202,213
Son üye
zepwax
Geri