🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Ice Vein Switch Klavye 2.696,35tl

Bunun batarya neden çok çabuk bitiyor be 2-3 gün anca dayanıyor oda günluk 4 saat kullanımda temudan almıştık zamanında beleşe ben kablosunu artık çıkarmıyorum :)
benim 1 ay saatlerce gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Numpad olmayanlar tkl oluyor hocam
75 ve tkl aynı değil tkl tenkeyless yani numpad yok 75 sağdaki tuşlardan kısılıp klavyenin kompaktlaştırılmış hali
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konudan bağımsız bence fiyat çok

Sizdeki switchler ne hocam
Seiya switch sanırsam.
1787917240760.webp

benim de geldi açıkçası kötü değil uzun süre laptop klavyesi kullanınca alışması biraz zor sesi ve boyutuna ama iyi hoşuma gitti o retro havası

600-700 fazla verip leobog hi71c alınabilir. Aluminyum kasa çok daha güzel hissettiriyor. Aula F75'in hem greywood hem reaper switchli modelini kullanmıştım. Reaper kesinlikle daha güzel hissettiriyor ve sesi de daha güzel.

600-700 fazla verip leobog hi71c alınabilir. Aluminyum kasa çok daha güzel hissettiriyor. Aula F75'in hem greywood hem reaper switchli modelini kullanmıştım. Reaper kesinlikle daha güzel hissettiriyor ve sesi de daha güzel.
arada 600-700 yok ki ama

bu çinden gelenlerde ya bağlantı sorunu var ya çift basma sorunu ya da batarya sorunu tr de satılanlar sorunsuz
Bağlantı sorununu çözmek için alıcıyı USB uzatmayla klavyeye yaklaştırdım. Sıkıntı kalmadı. Kasanın arkasında uzaktayken algılamama, çift basma vs. oluyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,200
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri