Gta Vı Vs Gta V Karşılaştırılırsamasa

Reaksiyon skoru
40
yanlış anlamayın kesinlikle bunu karşılaştıranlardan değilim... ama şu vidyoyu gördüm, ancak elbette biri ps5 diğeri büyük ihtimal güçlü bir pc ama fark düşündürdü. Gene de elbette mesele bu değil ve 6'nın daha iyi oldupu bariz. Sadece zamanla pişmesi lazım.

yanlış anlamayın kesinlikle bunu karşılaştıranlardan değilim... ama şu vidyoyu gördüm, ancak elbette biri ps5 diğeri büyük ihtimal güçlü bir pc ama fark düşündürdü. Gene de elbette mesele bu değil ve 6'nın daha iyi oldupu bariz. Sadece zamanla pişmesi lazım.

birisi daha çıkmadı diğeri ps3 grafikleriyle çıkıpta 10 küsür sene sonra update yiye yiye bu grafiklere gelmiş bir oyun

gta 6'yıda ps6 zamanı bunun gibi video yapıp yan yana koymak lazım

ethernet kablosunu koparıcam , az kaldı

Buz dolabından içecek alırken adamın eline şişe ışınlanıyor resmen bu ne biçim oyun. Gta 5 daha iyi kanzi

Buz dolabından içecek alırken adamın eline şişe ışınlanıyor resmen bu ne biçim oyun. Gta 5 daha iyi kanzi
bence orada sıkıntı yok ya... bilemiyorum belki aldığımız her şeyin orada görünmesi mümkün olabilirdi ama ya arka tarafta kalsaydı... bence pratik değil. yani ona fazla takılmadım şahsen. Ancak PC'ye çıktığında gta5teki gibi kötü optimizasyon yapmazlarsa daha harika görünecektir.

Adamlar teknolojinin suyunu sıkıp yine taş gibi oyun yapmış. Teknoloji özürlü insanlara laf anlatmaya uğraşmayın. R* oyunların 2026da nasıl görünmesi gerektiğinin dersini vermiş. Günahım kadar sevmediğim bir firma ama iş oyun geliştirmekse sektörde naughty dog hariç kalitesine yaklaşabilen yok. Ayrıca videoyu izleyip GTA5 dengi bir oyun gören insanla sohbeti kesseniz kaybınız olmaz YTD.

Son düzenleme:

gta 6 daha yapım aşamasında

Adamlar teknolojinin suyunu sıkıp yine taş gibi oyun yapmış. Teknoloji özürlü insanlara laf anlatmaya uğraşmayın. R* oyunların 2026da nasıl görünmesi gerektiğinin dersini vermiş. Günahım kadar sevmediğim bir firma ama iş oyun geliştirmekse sektörde naughty dog hariç kalitesine yaklaşabilen yok. Ayrıca videoyu izleyip GTA5 dengi bir oyun gören insanla sohbeti kesseniz kaybınız olmaz YTD.
Yapay zeka çıktıktan sonra herkes oyun geliştiricisi oldu başımıza. Gerçek bir oyunun arkasındaki iş yükünü, stresli sürecini ve maliyetini idrak edebilseler saygı duruşuna geçerler muhtemelen.

yanlış anlamayın kesinlikle bunu karşılaştıranlardan değilim...

neden değilsin oyunların hemen hepsi zaten bir önceki ile karşılaştırılır yada benzer başka oyun ile
mario oyunundan beri böyle
oyunun doğasında olan bir şey

Yapay zeka çıktıktan sonra herkes oyun geliştiricisi oldu başımıza. Gerçek bir oyunun arkasındaki iş yükünü, stresli sürecini ve maliyetini idrak edebilseler saygı duruşuna geçerler muhtemelen.
Valla oyuna bakıp teknik açıdan büyülenmeyen adam kusura bakmasın ama amiyane tabirle cahildir. Geri kalan zevkler ve renkler zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,237,664
Üyeler
202,354
Son üye
apo200941
Geri