Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

2021 model 1.5 eco executive plus araca sahibim eğerki yalıtım senin için büyük bir sorun değilse kesinlikle civic derim.
Yalıtım sorunu kaç km hızdan sonra başlıyor? Çoğunlukla şehir içi kullanacağım için 80-90 km civarında rahatsız etmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum

Yalıtım sorunu kaç km hızdan sonra başlıyor? Çoğunlukla şehir içi kullanacağım için 80-90 km civarında rahatsız etmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum
110-120 den sonra başlar genelde zaten ses yalıtımı harici aracın bir kroniği olduğu söylenemez ki o da eski kasa kadar değil yeni kasada daha da azaldığını söylüyorlar sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum

110-120 den sonra başlar genelde zaten ses yalıtımı harici aracın bir kroniği olduğu söylenemez ki o da eski kasa kadar değil yeni kasada daha da azaldığını söylüyorlar sizi rahatsız edeceğini düşünmüyorum
Sanırım direksiyon kutusu ile ilgili sorun yaşayanlar bazıları olmuş ama genel olarak kronik diyebileceğim bir soruna denk gelmedim. Yalıtım da şehir içi sorun olmayacaksa yeni kasa civic benim için daha uygun

Rüzgar sesi 110 üstünde oluyor hocam ama tek sorunu lastik yuvarlanma sesi yazlık sessiz bir lastik ile kullanırsanız rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Bunun haricinde 2021 model alıcaksanız direksiyon kutusu serviste değişmişmi kontrol etmenizi öneririm.

320d F30 yada 700 bin daha koyup G20. Piyasada başka alınabilecek araba yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri