Öneri 50cc Motor Onerisi Yardım

Reaksiyon skoru
15
Selamın aleyküm mahellede kullanmalık yokuşu rahat çıkan 30-40 bin bandında 50cc 2. El motor almayı düşünüyorum ama motordan hiç anlamıyorum, anlayanlar yardımcı olabilirmi

al bişi knk 1000km altı bulunuyo daha sıfır alınmış 30 40 a

Selamın aleyküm mahellede kullanmalık yokuşu rahat çıkan 30-40 bin bandında 50cc 2. El motor almayı düşünüyorum ama motordan hiç anlamıyorum, anlayanlar yardımcı olabilirmi
Hiçbir 50cc yokuşu rahat çıkamaz onu unutun, 50-60 bandına çıkabilirseniz 50/125 olan seri var B ehliyet ile kullanılabilir sigorta mtvden muaf 50ccyi alırsanız hem çok zorlanır hemde tekrar satamazsınız ancak 50/125 olan seriler nispeten daha iyi yokuşları vs rahatlıkla çıkar ve satışta sizi zorlamaz.

Hiçbir 50cc yokuşu rahat çıkamaz onu unutun, 50-60 bandına çıkabilirseniz 50/125 olan seri var B ehliyet ile kullanılabilir sigorta mtvden muaf 50ccyi alırsanız hem çok zorlanır hemde tekrar satamazsınız ancak 50/125 olan seriler nispeten daha iyi yokuşları vs rahatlıkla çıkar ve satışta sizi zorlamaz.
hocam bu illegal bir şey mi 50 üstü yasak değil mi

bence 125cc almaya bak.
Ben 1 sene kadar 160cc kullandim. Alim satim da piyasasi hizli olan bir seri bul

hocam bu illegal bir şey mi 50 üstü yasak değil mi
Teoride yasak ancak araştırma yaparsanız durumu anlarsınız, ruhsatta 50cc gözüküyor ancak markanın fabrikasında alt takımını 125cc olacak şekilde tasarlıyorlar. Sonradan bir işlem olmadığı için illegalitesi yok ancak bu tarz motorlarda sigorta mtv vs olmadığı için ederinin bir tık üstünde satılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen bu gzüme ilişmişti bizim buralardan bir satıcı
scooter yerine bu tarz vitesli 50lik olacaksa cg alın geçin hocam hem istediğiniz zaman modifiye eder yükseltirsiniz hemde satarken bir alıcı kitlesi var o motorun

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,291
Üyeler
202,561
Son üye
wuko
Geri