Sizce 4.20d F33 Mü 420i G22 mi?

Downpipe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
f33 gördüm bugün aşırı hoşuma gitti ama g22 de manyak duruyor hangisini alsam karar veremedim

O kasa eskidi artık. Efsane kasadır elbette alınır ama tr de az olduğu için fiyatları uçuk. O yüzden mantıklı olan g22.
F83 vardı bi ara ınna hot ile yaz günleri..

Maddi durumun çok da sıkıntı değil gibi duruyor. Bence G22 al, zaten neredeyse yaz bitti. 2027'nin ilkbaharına doğru kendi isteğine bağlı olarak satıp F33 ya da zorlayıp G23 bakabilirsin. Tanıdıkların bolsa proje F82-F83 topuna da girilebilir ama pek önermiyorum. Madem o kadar para var bence çok yaşlanmadan cabriolet tadı yaşanmalı. F33 vişneçürüğü koltuk olmazsa olmaz :D G22 alacaksan da genç işi olanları al bence. Tamamen stok olanlar bana çok hoş gelmiyor. Görüntü örneği olarak böyle kastediyorum: https://shbd.io/s/mEoLZGYR

Son düzenleme:
Maddi durumun çok da sıkıntı değil gibi duruyor. Bence G22 al, zaten neredeyse yaz bitti. 2027'nin ilkbaharına doğru kendi isteğine bağlı olarak satıp F33 ya da zorlayıp G23 bakabilirsin. Tanıdıkların bolsa proje F82-F83 topuna da girilebilir ama pek önermiyorum. Madem o kadar para var bence çok yaşlanmadan cabriolet tadı yaşanmalı. Vişneçürüğü olmazsa olmaz :D
Ya evet kış geldi artık zaten antalyada yaşıyorum şey düşündüm g22 alıp dediğin gibi g23’e ikna edersem babamı g23 almak istiyorum olmadı g22 den devam ya f83 gibi bi projeye babam sıcak bakmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alırsam edition M sport alırım usta bu farlar hoşuma gitmiyor bütçe en fazla 4.5 a çıkar

Ya evet kış geldi artık zaten antalyada yaşıyorum şey düşündüm g22 alıp dediğin gibi g23’e ikna edersem babamı g23 almak istiyorum olmadı g22 den devam ya f83 gibi bi projeye babam sıcak bakmaz

Alırsam edition M sport alırım usta bu farlar hoşuma gitmiyor bütçe en fazla 4.5 a çıkar
Farı değiştirsen olmuyor mu?

Anladım anladım zaten komple kendi paran olsa bile proje F80-F82-F83 falan sıkıntı iş baya ve artık çok saçma pahalılar. Ben de Antalya'da yaşıyorum az çok havaları biliyorum bence F33 ile keyfini tam çıkaramazsın. Cabrio modelleri kışın sonuna doğru daha uyguna alıp yaz için bekletmek lazım.

uğraşması zahmet onunda ya
Benim attığım gibi bişi istiyorsun yüksek ihtimal di mi, dış renge değil de tampona janta, koltuk rengine ıvır zıvırına göre kastettim.

Gerçi benim attığımda da aynı far varmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,856
Üyeler
202,413
Son üye
acur_bjk
Geri