Mousepad ve klavyeyi kendin seçmen daha iyi olur. Ayırdığın bütçeye uygun klavyelerin seslerine bakıp kulağına hoş geleni alabilirsin. Mousepad de tamamen sana kalmış; hızlı mı yoksa daha kontrollü bir yüzey mi istediğine kendin karar verebilirsin.Genellikle fps oyunları için, palm tutuş tipine ve orta büyüklükteki bir ele uygun mouse, %75 yada TKL hoş az sesli klavye ve kaliteli bir mousepad arıyorum ne alabilirim? (mouse itopyadaki v4 proyu düşünmekteyim)
Hocam haklısınız ama ben çok kararsız insanım ve binlerci seçenek karşısında bir şey diyemiyorum en azından deneyimlemis kisilerin yardımcı olması cok iyi olur benim icinMousepad ve klavyeyi kendin seçmen daha iyi olur. Ayırdığın bütçeye uygun klavyelerin seslerine bakıp kulağına hoş geleni alabilirsin. Mousepad de tamamen sana kalmış; hızlı mı yoksa daha kontrollü bir yüzey mi istediğine kendin karar verebilirsin.
Fps oynuyorsan speed hikaye ağırlıklı oynuyorsan hibrit al mouse pad ben wraith spirit of aim kullanıyorum ve memnunum klavye kablolu, kablosuz ,mekanık, manyetik biraz araştır kendine uygun olanı al ama bence manyetikler daha kullanışlı mekaniklerde switch bozulma olayı manyetiklere göre daha fazla oluyoHocam haklısınız ama ben çok kararsız insanım ve binlerci seçenek karşısında bir şey diyemiyorum en azından deneyimlemis kisilerin yardımcı olması cok iyi olur benim icin
Rs7 air mantıklı geldi klavye olarak hocam mouse olarakta a9 ultimate+/air+ düşünüyorum şuanlık klavye kablolu olsa daha iyi olur onu şarj etmekle uğraşmak istemiyorum kulaklık ve mouse kablosuz zatenFps oynuyorsan speed hikaye ağırlıklı oynuyorsan hibrit al mouse pad ben wraith spirit of aim kullanıyorum ve memnunum klavye kablolu, kablosuz ,mekanık, manyetik biraz araştır kendine uygun olanı al ama bence manyetikler daha kullanışlı mekaniklerde switch bozulma olayı manyetiklere göre daha fazla oluyo
Bende mouse olarak A9 ultimate kullanıyorum valla rahat ama 8k da kullanmıyorum işlemci çok yoruyo, klavye w60 kullanıyorum ama senin bütçe fazla bence daha iyi bişey alabilirsin istersenRs7 air mantıklı geldi klavye olarak hocam mouse olarakta a9 ultimate+/air+ düşünüyorum şuanlık klavye kablolu olsa daha iyi olur onu şarj etmekle uğraşmak istemiyorum kulaklık ve mouse kablosuz zaten
mouse olarak bunu: https://wraithesports.com/discount/conlife?redirect=/products/wlmouse-beast-g-max-wireless-mouse (çok öneren oldu)Bu bütçede WLMouse almak daha mantıklı. Klavye ve mousepad için de gayet iyi para kalıyor. Magnezyum yüzeyi kullananlar, düz plastik çok garip kalıyor diyordu. Yani özelliklerine göre alın, mümkünse yeni MCU, iyi bir switch ve encoder tercih edin. Sensör tarafında 3395 ve 3950 arasında çok fark yok.
![]()
WLmouse
wraithesports.com
Mesela bu güncelmiş, ama fiyatı biraz diğer ürünlerle aşıyor olabilir. Klavyeyi daha uygun bir şey tercih edilebilir. Açıkçası klavye için çok para yakmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
![]()
WLMouse Huan M Magnezyum Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Spesifik öneri yapmayacağım, tutuşunuza göre bakın.
Mousepad olarak maalesef bütçe dahilinde her ürünü deneyemiyorum. Ama kullandıklarım arasında Wraith Spirit of Aim'i yeterli bence. Çok rekabetçi değilsen Artisan vb. gerek yok. CS2, Valorant gibi oyunlar için Hybrid ideal. PRO olanın boyutu 50x50, eğer monitör ayağın masadaysa ve altına değmesi gerekiyor büyük olanı alın. Ben de değdiğinden, 48x40 olan mousepadler için arka tarafına Claws'ın ₺100 ucuz kare mousepadini koyuyorum.
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Klavye tarafında ise %75 olarak manyetik şu ürün alınabilir.
![]()
ATK RS7 Air Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com