Amaç sadece pc ise
8Bitdo Ultimate 2 Wireless Gaming Controller with TMR Joysticks, Switchable Hall Effect/Tactile Triggers, Motion Control, 8Speed Wireless Tech, Charging Dock, RGB Fire Ring for PC & Android - Purper : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
amzn.eu
Hem PC, hem de xbox (kablosuz) ise (bunda trigger stop yok, tek eksiği bu. Birkaç gün önce 5000TL’ye yakındı fiyatı. İndirim vardı)
8BitDo Ultimate 3-mode Wireless Controller for Xbox, Hall Effect Joysticks, Pro Back Buttons, Compatibility with Xbox Series X|S & Xbox One, Apple, Windows PC & Android - Rare 40th Anniversary Edition : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
amzn.eu
İlk kolun ilk versiyonu, xbox olanı var. O da xboxta kablolu çalışıyor. Yine tek olumsuz yanı trigger stop yok. O daha ucuza bulunabilir.
Haftasonu Gamepower Sakura satıldı 1700tl’ye. Kağıt üstünde onun da özellikleri gayet iyiydi.
Gamepower kullanmadım, bir şey diyemem. Ancak üstteki 8bitdo kolların ikisini kullandım. Halihazırda da Ultimate 2 Wuchang Fallen Feathers kullanıyorum. Gamesir’e bir türlü ısınamadım nedense. Konudaki kolu da xbox uyumlu diye lanse ediyorlar ancak kablolu olunca esprisi kalmıyor ve fiyatı bana göre yüksek. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi