Monitörüm Ekranı Göstermiyor

xFavian

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba, bugün monitörümü açtığımda rampage yazısı yazdığı gibi ekran söndü ve birkaç saniye sonra bir saniye daha gözüküp yine ekran söndü bu monitör yaklaşık 7 yıldır var ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım sebebi sizce ne olabilir?

Rampage RM-165 27" 165 Hz monitörüm.

Merhaba. Elektrik beslemesini ve donanımı elemek için monitörün güç kablosunun takılı olduğu prizi ve varsa uzatmayı değiştirip farklı bir prizde dene hemen ardından adaptörünün kasasına dokunup ısınma derecesine bak eğer adaptör buz gibiyse veya aşırı ısınıp plastik kokusu veriyorsa güç veremiyor demektir

Merhaba. Elektrik beslemesini ve donanımı elemek için monitörün güç kablosunun takılı olduğu prizi ve varsa uzatmayı değiştirip farklı bir prizde dene hemen ardından adaptörünün kasasına dokunup ısınma derecesine bak eğer adaptör buz gibiyse veya aşırı ısınıp plastik kokusu veriyorsa güç veremiyor demektir
Şu anda farklı bir prize farklı bir güç kablosuyla kasadan bağımsız taktım ama yine aynı sonuç gibi, önceki gibi uzun gözükmüyor Rampage yazısı

Bunun tahmini maliyeti ne kadar olabilir sizce?

İmzan çok küçükmüş kardeşim.

İmzan diyorum çok küçük olmuş biraz daha büyütmelisin. Sayfanın en üstünde ki reklamlar bu kadar büyük değil biraz küçültsene.
1788269770656.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,911
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri