benim için tuş basma çekme gibi şeylerin pek önemi yok dediğim gibi sadece görünüş odaklı pek oyun oynamıyorumpek oyun oynamıyorum kablolu kablosuz farketmez görünüş odaklı beyaz arıyorum ama markaların iyi mi? kötümü nasıl pek bilmiyorum bulduğum 2-3 tanesini atıyım siz yardımcı olurmusunuz başka varsa önerebilirsiniz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yüzde 65 olursa daha iyi olur ya benim attıklarımdan bi önerin varmı sence ?w60 güzeldi bütçeyi 199 aşıyor ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o oolmazsa benim tercihim smailwolf sk11 olurdu
smailwolf alırıdm benyüzde 65 olursa daha iyi olur ya benim attıklarımdan bi önerin varmı sence ?
Mad68 önerecektim stoğu kalmamış. Bende geçen hafta sipariş ettim cumartesi teslim aldım baya güzel klavye. Bu bütçeye attıklarını alma bence arkadaşın dediği gibi bütçe arttırıp w60 alabilirsin veya akko fun60 serisine bakabilirsin.pek oyun oynamıyorum kablolu kablosuz farketmez görünüş odaklı beyaz arıyorum ama markaların iyi mi? kötümü nasıl pek bilmiyorum bulduğum 2-3 tanesini atıyım siz yardımcı olurmusunuz başka varsa önerebilirsiniz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu mebranlarda çok o mekanik hissi olmuyo galiba bide kompakt olsun istiyorum attıklarım arasında seçimin havitmi olur ?Büyük ihtimalle üçü de benzer ürün, ben de Havit KB904L var, KB900L %75 versiyonu. Biraz sesli belirteyim, ama onun dışında gayet iyi klavye. Tuşları ışık geçiriyor, switchleri de bayadır kullanıyorum sorun çıkarmadı.
Bir de %75 altı klavyeler sadece oyun için mantıklı. Genelde Valorant oynayanlar alıyor. Ben %75 almanızı öneririm.
![]()
Havit Gamenote KB884L Pro Hot-Swap Kablosuz Gaming Mekanik Klavye - Tft Ekranlı, 3 Modlu,(BT/2.4G/Kablolu) - Fiyatı, Yorumları
Gamenote KB884L Pro Hot-Swap Kablosuz Gaming Mekanik Klavye - Tft Ekranlı, 3 Modlu,(BT/2.4G/Kablolu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
KB884L PRO, Aula F87 PRO ve Aula F75 ses yalıtımı için ekstra bileşenler var. Ben yerinizde olsam bunlardan birini alırdım. Markalar iyi sorun çıkarmazlar.
Membran da alınabilir.
Tuşları ışık geçirsin istiyorsan Havit. Gerek yok diyorsan tasarıma göre Aula'lardan birini de alabilirsin. Karar sizin, aralarında uçurum farklar yok. Sadece Aula'larda farklı renkde switchler var. Bunlarda yalıtım olduğundan basım, ses hissiyatı daha hoş ve daha az kafa ütüleyecektir.bu mebranlarda çok o mekanik hissi olmuyo galiba bide kompakt olsun istiyorum attıklarım arasında seçimin havitmi olur ?
teşekkürler bilgiler için ajaxak680 çok öneriliyodu kimse onunla ilgili bir şey yazmadı yalıtımı falan iyi mi? onun nasıl acabaTuşları ışık geçirsin istiyorsan Havit. Gerek yok diyorsan tasarıma göre Aula'lardan birini de alabilirsin. Karar sizin, aralarında uçurum farklar yok. Sadece Aula'larda farklı renkde switchler var. Bunlarda yalıtım olduğundan basım, ses hissiyatı daha hoş ve daha az kafa ütüleyecektir.
Sitesinde yalıtım ile ilgili bir şeyler belirtilmemiş. Büyük ihtimalle de yalıtım malzemesi yok. Manyetik klavyeler için giriş seviyesi ₺1500-2500 arası diyebiliriz, bu fiyatlarda yalıtımlı manyetik neredeyse yok. Genelde ₺3000-3500 başlıyor yalıtımlı manyetik klavyeler.teşekkürler bilgiler için ajaxak680 çok öneriliyodu kimse onunla ilgili bir şey yazmadı yalıtımı falan iyi mi? onun nasıl acaba
www.rampage.com.tr