Resmi Olarak Dlss 5 Duyuruldu!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
20,175
Son düzenleme:
Developer versiyonunda slider bulunması ve 3 farklı preset olması iyi özellik. Çok fazla dlss5 fanı değilim ancak daha bir profesyonel elinden çıktığını doğru ortamda nasıl kullanıldığını görmedik. Şu an hazır bir teknoloji değil zaten. Önümüzde neslin belki orta seviye kartları bu konuda şanslı olabilir ama bence oyun dünyasının daha öncelikli sorunları var onların aşılması daha elzem.

Beyler rdr2, gta4 falan nasıl kullanırız bunu

nedense boomerlar bayılıyo bu teknolojiye. postlarda genç ve yaşlı çatışması oluyor ai crybabies diye laf çıkarmışlar. yaşlı tayfa gerçekten yapay görsellerin garipliğini göremiyorlar. oyunları aksiyonslop filmlerine benzetiyo diye seviyolar galiba

Çoğu kişi sevmiyor da gayet iyi teknoloji ancak daha yolu uzun
Ben hala dlss 5 i tam sevemedim çevre icin iyi ama karakterleri cok net de yapsa sanki bi modelden ziyade hareketli resim gibi duruyor. Karakter ifadeleri donuk, yüz çevre ve ışık ile düzgün etkileşime girmiyor ışık hep sabit gibi
Şu nefret edenleri de anlamıyorum ram krizi patlak vermiş fiyatlar uçmuş adamlar ucuza oyun oynama imkanı sunuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Çoğu kişi sevmiyor da gayet iyi teknoloji ancak daha yolu uzun
Ben hala dlss 5 i tam sevemedim çevre icin iyi ama karakterleri cok net de yapsa sanki bi modelden ziyade hareketli resim gibi duruyor. Karakter ifadeleri donuk ve çevre ile düzgün etkileşime gitmiyorlar ışık hep sabit gibi
Eğer yüzlerin çok ön planda olduğu bir sanat dili yoğun bir oyun ise bence bozuyor.
Ama GTA 6 gibi bol bol npc olan oyunlarda npc gerçekliğini artırır bence.

1788291053629.webp

@Henry Avery ekran kartı yükseltme vakti gelmiş :ROFLMAO:
bence büyük ihtimalle 6000 serisi kartlarda bu teknolojinin fps kaybını azaltacak farklı bir şey koyacaklar ekran kartına, 5000 serisinde yüksek çözünürlüklerde kullanmak zor olacak

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,609
Üyeler
202,663
Son üye
erdemmertt
Geri