Resmi Olarak Dlss 5 Duyuruldu!

Bence durumdan ötürü free fire oynuyorlar. Yoksa tercih olduğunu sanmıyorum.
Onu diyorum bende iste de ne yapsın yani adamlar. Güçleri yetmiyorsa onlara göre oyun yapsalar bu sefer bize hakaret.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Son düzenleme:
Bu teknolojinin oyun geliştiricilerinin tembelleştireceğini düşünüyorum da umarım yanılırım. DLSS gibi gelişmeler yapıldıkça yeni çıkan oyunların optimizasyonları eski oyunlara göre çok daha berbat oluyor.

• Üzgün
Bu teknolojinin oyun geliştiricilerinin tembelleştireceğini düşünüyorum da umarım yanılırım. DLSS gibi gelişmeler yapıldıkça yeni çıkan oyunların optimizasyonları eski oyunlara göre çok daha berbat oluyor.
Aı geliştikçe sektör biter diyenler de düz düşünüyor asıl her yerde basmakalıp oyunlar varken bunlar yerine daha özgün olanlar parlayacak çünkü insanlar aı benzer basmakalıp oyunlardan sıkılmaya başlayacak

Aı geliştirmeye yardım eder o ayrı ve bence olmalı özellikle indie sektöründe büyük şirketlere karşı avantaj sagliyor

• İnanılmaz
Aynen öyle oluyor diyorlar nasıl olsa Nvidia çalışıyor FPS yi yüksek istiyorlarsa dlss açsınlar ben yattığım yerden para kazanıyim optimizasyon için uğraşmiyim :(

Aı geliştikçe sektör biter diyenler de düz düşünüyor asıl her yerde basmakalıp oyunlar varken bunlar yerine daha özgün olanlar parlayacak çünkü insanlar aı oyunlardan sıkılmaya başlayacak
Aı geliştirmeye yardım eder o ayrı ve bence olmalı özellikle indie sektöründe büyük şirketlere karşı avantaj sagliyor
Ai sayesinde mükemmel fikirleri olupts oyun yapmayı bilmeyen elemanlar oyun yapabiliyor. İndie sektöründe inanılmaz oyunlar cıkıyor bu aralar farkında degil kimse. ( zevk olarak inanılmaz tabii ki kalite vs değil)

Aı geliştikçe sektör biter diyenler de düz düşünüyor asıl her yerde basmakalıp oyunlar varken bunlar yerine daha özgün olanlar parlayacak çünkü insanlar aı benzer basmakalıp oyunlardan sıkılmaya başlayacak

basmakalip dedigin oyunlar 2010da begenilmiyordu kral zaten yaraticilik her zaman on plandaydi

basmakalip dedigin oyunlar 2010da begenilmiyordu kral zaten yaraticilik her zaman on plandaydi
Basmakalıp dediğim oyunlar daha çıkmadı aı daha da yaygınlaşır ve hem tüm oyunlar birbirine benzer aı grafikler ile gelir hem de herkes oyun üretmeye başlarsa diye basmakalıp dedim
Arkadaşa cevap olarak yazdım böyle bir şey belki olur belki olmaz

bence yuzleri sacma gosteriyor bu kadar gercekcilik grafikte hicbi ise yaramiyo bana kalirsa bu grafik realism takintisi yakinda biter gibi cunku insanlar bir yerde bikacak

Ben yapay zekâ kullanılmasın demedim. Geliştiriciler sürekli DLSS ve diğer optimizasyon teknolojilerine güvenip bel bağlayarak oyunun ham gücünde çalışan sistem optimizyonlarına artık önem vermiyorlar. Bu noktaya değinmeye çalıştım.

Teknoloji daha çok yeni hatta şuan deneysel sürüm kullanılıyor. DLSS 5 iyice geliştirildiğinde eski oyunları tekrar oynamak çok keyiflenir tadından yenmez, yeniler için bişey demiyorum bekleyip göreceğiz bir de bi zahmet onu da oyun yapımcıları düşünsün güzel dizayn etsinler oyunlarını.

Teknoloji daha çok yeni hatta şuan deneysel sürüm kullanılıyor. DLSS 5 iyice geliştirildiğinde eski oyunları tekrar oynamak çok keyiflenir tadından yenmez, yeniler için bişey demiyorum bekleyip göreceğiz bir de bi zahmet onu da oyun yapımcıları düşünsün güzel dizayn etsinler oyunlarını.

Abi su teknolojiyi sevmeyenlere artık bir şey diyemiyorum ya. Ya harbici büyük amd fanboyu veya elinde sadece amd kart olan satışçı. Ya da ben herkesten farkliyim havalıyım diye gezinen coluk cocuk. Aklı basında olan kimse su teknolojiyi begenmemezlik yapmaz şuraya bak ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,750
Üyeler
202,379
Son üye
JaxsonTeller
Geri