ışığını tek renk yakamıyor muyuz
uyumlu programı yüklerken aynı siteden firmware de update edin rgb ışıkları vs tam kontrol edebiliyorsunuz o zaman
500 kuponu olan varsa 1800 e alırincehesapta 2299tl olmuş
doğru modda olduğuna emin misinarkdaşlar kol az önce elime ulaştı.Dongle takıyorum yanıp sönüyor home tuşuna basıyorum dongle yeşil rengi sabit ve kol hazır hale geliyor.Kolu home tuşuna basıılı tutup kapatıp tekrar home tuşuna bir kere bastığımda gamepaddeki led 1 ışığı yanıyor dongle yeşil ışığıda sabit yanıyor ama kol kullanılamıyor.Sürekli dongle çıkar tak yaparak mı düzelteceğim bunu.Ben gamepadi istediğim zaman kapatıp açamıyacakmıyım.Kol şuan kapalı ama dongle sabit yeşil ışık yanıyor home tuşuna basıncada ışıklar gel git yapıp kol kapanıyor
Tekrar denedim oldu gibi yanlış bişey yaptım sanırım kullanma kılavuzuna baktım detaylı.500 kuponu olan varsa 1800 e alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
doğru modda olduğuna emin misin
500 kupon varsa 1800e iyi dealincehesapta 2299tl olmuş
Hangi program?uyumlu programı yüklerken aynı siteden firmware de update edin rgb ışıkları vs tam kontrol edebiliyorsunuz o zaman
Sadece telefon uygulaması var gibi duruyor. PC için var mı?Sanırsam keylinker üzerinden
Hangi program?
www.atk.store
Keylinker telefondan bağlanınca v4.19 son gösteriyor. Bu uygulamada 3.14 ve açıkçası sorun yaratır diye hiç yapasım gelmedi. İki uygulamada da ışık şiddetini kısabiliyorsunuz. Sadece görünümü değişmiyor. Kısayollarına bakmadım, ama ışık için tuşlardan vardır herhalde. Bence hiç riske girilmez, gamepad yazılımında sorun varsa kullanması en zor ürün oluyor.ATK HUB | ATK Cihazları İçin Hepsi Bir Arada Yazılım
ATK mouse, klavye veya kulaklığınızı ATK HUB ile kolayca yönetin. Performansı, aydınlatmayı ve makroları özelleştirin; tek güçlü araçla her zaman güncel kalın.www.atk.store
pc için, aynı yerden firmware güncellemesi de yapın programı tam kullanmak için, dead zone %10 default olarak geliyor isteyen kendine göre ayarlasın