Arbys tadı öyle sevmeyen biri çok sevmiyorBizim buradaki arbys mi kötü anlamadım tadı çok yavan kardesim ağızda kum yiyormuş gibi bir hissiyati oluyor klasik de biftek de denedim
Haklısın nerden esti bilmiyorum öğleden sonra 2-3 gibi söyledim eve sonrasında ne yediysem kustum midem 2 gün boyunca su dahil hiçbir şeyi kabul etmedi 6-7 defa kusmuşumdur gün içinde uzak durun400 gr kıyma ile dehşet bir menü çıkarırım evde. Arbys bu Tab Gıda markalarında en çok zehirlenme vakası görülen tek isim diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Bu et burger yapan fast foodlar son 2 yıldır aşırı bozdu eski tadlari yok insanın yedikten sonra kıyma alıp kavursam daha iyi diyesi geliyorEt alır onu yaparım bunu yaparım diyenler hayatında 1 defa burger yapmamıştır
hoca trendyolda 350 ye 300 indirim var 120tlye 500gr kıyma geliyor yanında kavanoz sos falan öyle almak daha sağlıklı değil mi hiç paketli almadım bilmediğimden soruyorum400 gr kıyma ile dehşet bir menü çıkarırım evde. Arbys bu Tab Gıda markalarında en çok zehirlenme vakası görülen tek isim diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
ilk defa mı et yiyceksin hocam bu nasıl soru, neden sağlıklı olmasınhoca trendyolda 350 ye 300 indirim var 120tlye 500gr kıyma geliyor yanında kavanoz sos falan öyle almak daha sağlıklı değil mi hiç paketli almadım bilmediğimden soruyorum
hayır hoca kofteci yusuftan alırım ben hep 120 TL'ye geliyor 500gr. ilk defa yemiyoruz yani sadece hiç marketten almadım pakette sormak istedim en son nugget aldığımda zehirlenmistimilk defa mı et yiyceksin hocam bu nasıl soru, neden sağlıklı olmasınNormal paketli 500gram kıymadan bahsediyorsan al geç.
Trendyol marketten al işte evde güzelce baharatla yap kendine burger eti işte.hayır hoca kofteci yusuftan alırım ben hep 120 TL'ye geliyor 500gr ilk defa yemiyoruz hoca sadece hiç marketten almadım pakette sormak istedim en son nugget aldığımda zehirlenmistim![]()
imzadaki konuda yerli çarli körk denemesi mi yaptınızEt alır onu yaparım bunu yaparım diyenler hayatında 1 defa burger yapmamıştır