🔥İndirim Yemeksepeti Arby's 2 Tane Beef'n Cheddar Xl 420 TL (Bug + İndirim)

Bizim buradaki arbys mi kötü anlamadım klasiğinin tadı çok yavan kardesim biftekte de ağızda kum yiyormuş gibi bir hissiyati oluyor

Son düzenleme:
Bizim buradaki arbys mi kötü anlamadım tadı çok yavan kardesim ağızda kum yiyormuş gibi bir hissiyati oluyor klasik de biftek de denedim
Arbys tadı öyle sevmeyen biri çok sevmiyor

arbys tab gıda aldıktan sonra yenilmezki

400 gr kıyma ile dehşet bir menü çıkarırım evde. Arbys bu Tab Gıda markalarında en çok zehirlenme vakası görülen tek isim diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Haklısın nerden esti bilmiyorum öğleden sonra 2-3 gibi söyledim eve sonrasında ne yediysem kustum midem 2 gün boyunca su dahil hiçbir şeyi kabul etmedi 6-7 defa kusmuşumdur gün içinde uzak durun

Et alır onu yaparım bunu yaparım diyenler hayatında 1 defa burger yapmamıştır
Bu et burger yapan fast foodlar son 2 yıldır aşırı bozdu eski tadlari yok insanın yedikten sonra kıyma alıp kavursam daha iyi diyesi geliyor
KFC, Popeyes, cajun ve pizzacilara kaldık en azından yenilebilir yemek getiriyorlar

Son düzenleme:
hoca trendyolda 350 ye 300 indirim var 120tlye 500gr kıyma geliyor yanında kavanoz sos falan öyle almak daha sağlıklı değil mi hiç paketli almadım bilmediğimden soruyorum
ilk defa mı et yiyceksin hocam bu nasıl soru, neden sağlıklı olmasın :ROFLMAO: Normal paketli 500gram kıymadan bahsediyorsan al geç.

ilk defa mı et yiyceksin hocam bu nasıl soru, neden sağlıklı olmasın :ROFLMAO: Normal paketli 500gram kıymadan bahsediyorsan al geç.
hayır hoca kofteci yusuftan alırım ben hep 120 TL'ye geliyor 500gr. ilk defa yemiyoruz yani sadece hiç marketten almadım pakette sormak istedim en son nugget aldığımda zehirlenmistim :D

hayır hoca kofteci yusuftan alırım ben hep 120 TL'ye geliyor 500gr ilk defa yemiyoruz hoca sadece hiç marketten almadım pakette sormak istedim en son nugget aldığımda zehirlenmistim :D
Trendyol marketten al işte evde güzelce baharatla yap kendine burger eti işte.

bizim burdaki arbysde fiyatı 545 lira ya alamadım. deneyim olsun diye alayım dedim küçük şımartmacık yapacaktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ohh ay başı gelmiş 230a nükleer mogafımızı gömelim yaaa. kuponlar yenilenmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Et alır onu yaparım bunu yaparım diyenler hayatında 1 defa burger yapmamıştır
imzadaki konuda yerli çarli körk denemesi mi yaptınız

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,570