Crackli Oyun Güvenilirliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bilmiyorum brave kullanmıyorum ama ublock'u değişmem hiçbir şeye
Torent oyun indir iyidir bu arada hocam
Daha önce çok oyun indirdim arkadaşlarla online phasmaphobia bile oynadık

Kaspersky Premium Antivirüs var olsa algılardı
Ama oyun indir vip filan ne biliyim onlar sakat olabilir
Torent oyun indir yine 10 senelik bildiğimiz site

Torent oyun indir iyidir bu arada hocam
Daha önce çok oyun indirdim arkadaşlarla online phasmaphobia bile oynadık

Kaspersky Premium Antivirüs var olsa algılardı
Ama oyun indir vip filan ne biliyim onlar sakat olabilir
Torent oyun indir yine 10 senelik bildiğimiz site
sen indirdin diye iyi olmuyor ne yazık ki. ben bu işin babalarının linkini veriyorum. türkiyedeki üç beş çakalın milletin pcsine trojan rat atmak için kurduğu sitelerden asla bir şey indirmem. iyisi varken kötüsüne bulaşmaya risk almaya gerek yok. siteye girmem bile hatta o kadar açık konuşayım. indiren indirsin ama mümkünse adında oyunindir falan olan sitelerin hiçbirini kimseye önermeyin. kaç yıllık olduğu da beni hiç yadırgamıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben yorrentoyunindirden cok indirdim oyunlardaki fpsim o kadar azalmış ki format attığımda yüzde 30 performans kazandım ama içimden zaten her crack ufak tefek virüslüdür diyip geçirmiştm yanlış düşündüm demekki
gerek yok öyle sitelere. steamrip gibi sitelerden alıyor zaten o sitelerin sahipleri de

sen indirdin diye iyi olmuyor ne yazık ki. ben bu işin babalarının linkini veriyorum. türkiyedeki üç beş çakalın milletin pcsine trojan rat atmak için kurduğu sitelerden asla bir şey indirmem. iyisi varken kötüsüne bulaşmaya risk almaya gerek yok. siteye girmem bile hatta o kadar açık konuşayım. indiren indirsin ama mümkünse adında oyunindir falan olan sitelerin hiçbirini kimseye önermeyin. kaç yıllık olduğu da beni hiç yadırgamıyor

gerek yok öyle sitelere. steamrip gibi sitelerden alıyor zaten o sitelerin sahipleri de
Torent Oyun indir güvenilir 10 yıllık site Şuanki sistemimde denemesemde
3090 ti Eski setupda 50+ indirmişimdir online hikayeli fark etmez
Kaspersky Premium Virus total Rkill varken

Her şekilde tam tarama yaptım dosyalar hiçbirinde bir şey çıkmadı

Torent oyun indir e güvenilebilir
Ama riske atmaya gerek yok Steam hesapları satılıyor 20 tl ye hikayeli oyunlar oynanacaksa 20tl versin oynasın kafası rahat olsun
Oyun indir Torent vip filan değmez

Ki ztn online oyun bakıyor diyelim Güncel sürümü Tutturması Zor olabiliyor Crack oyunlarda oynaması için

Torent Oyun indir güvenilir 10 yıllık site Şuanki sistemimde denemesemde
3090 ti Eski setupda 50+ indirmişimdir online hikayeli fark etmez
Kaspersky Premium Virus total Rkill varken

Her şekilde tam tarama yaptım dosyalar hiçbirinde bir şey çıkmadı

Torent oyun indir e güvenilebilir
Ama riske atmaya gerek yok Steam hesapları satılıyor 20 tl ye hikayeli oyunlar oynanacaksa 20tl versin oynasın kafası rahat olsun
Oyun indir Torent vip filan değmez

Ki ztn online oyun bakıyor diyelim Güncel sürümü Tutturması Zor olabiliyor Crack oyunlarda oynaması için
ben indirmem kimseye de önermem

ben indirmem kimseye de önermem
Güvenememen Normal
Ama virüs Yok

En iyi programlarla ve oyunları indirip deneyimlemiş biri olarak diyorum

Dediğin yerleri bilmiyorum güvenilirse oralardan torent oyun indirden indiriyorsa indirsin forum sahibi
Onun dışında saçma sapan siteleri bende önermiyorum torent oyun indir 9 senelik filan ztn

Ama en mantıklı seçenek hesap comtr den item satıştan filan 20tl ye satılan hesaplardan almak

piratedgames subreddittindeki rehberi atıyorum buradan bakıp hangisi güvenilir hangisi değil bakabilirsiniz.

nasıl yani ben bi iki oyun yüklemiştim tabi sonra bi format falan attım tekrar yüklemedim ama nası mining yapıyorlar yaptılarsa da bunu nasıl anlarız
mining asıl korkman gereken şey olmasın. asıl sıkıntı veri çalan şeyler. bi bakmışsın discorddan herkese mr beast mesajı gitmiş. bir bakmışsın insta hesabın çalınmış zombi olmuş millete dolandırıcı mesajı atıyor vs. daha kötüsü kredi kartı bilgisi çalmaları, sana şantaj yapmaları falan. ondan bulaşmayın böyle sitelere

mining asıl korkman gereken şey olmasın. asıl sıkıntı veri çalan şeyler. bi bakmışsın discorddan herkese mr beast mesajı gitmiş. bir bakmışsın insta hesabın çalınmış zombi olmuş millete dolandırıcı mesajı atıyor vs. daha kötüsü kredi kartı bilgisi çalmaları, sana şantaj yapmaları falan. ondan bulaşmayın böyle sitelere
6 ay kadar oluyor format atalı bu zamana kadar bir şey olmadıysa daha da olmaz herhalde

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,042
Üyeler
202,475
Son üye
shocklex
Geri