Çözüldü✓ Asus B650e Max Gaming İyi Midir? 7800x3d İçin

Hayırlı olsun hocam bende bu ay işlemci alıp diğer parçaları tamamlayacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Matx ise sigar enermax alcam bende lian li o 11 dynamic mini v2 ye araştırdım sığıyor bu kasayı alcam
Şöyle durdu hocam tipi aşırı hoşuma gitti :D

Ekler

• IMG_6774.webp
    IMG_6774.webp
    1.3 MB · Hit: 22
Cuk olmuş valla dolu dolu güzel gözüküyor, ben de aynı anakarttan aldım kasa değişeceğim yakında belki direkt buna giderim. Fanı üstünde ve ramler takılı haliyle deneme şansınız var mı?

Cuk olmuş valla dolu dolu güzel gözüküyor, ben de aynı anakarttan aldım kasa değişeceğim yakında belki direkt buna giderim. Fanı üstünde ve ramler takılı haliyle deneme şansınız var mı?
hocam ram elimde olsa deneyeyim ama malesef yok fanlarıda deneyince kabloları takmak için ufak mesafe kalıyor içiniz rahat olsun

güzel kasa hocam beyaz sette dizebilirsiniz anakart beyaz zaten ilerlemek mantıklı olabilir
Valla hocam öyle düşünüyor su islemciyi halledeyim gerisi kolay işlemci Rami halledersin diğerleri basit

eklerim ama birkaç ay sürecek
Benimde bir kaç ay hocam ama çok dert etmeye gerek yok zaman hızlı geçiyor

Güzel durmuş hocam bende daha kasa yok ama fotoğraf isterseniz atarım şuan takılı değil anakart pakette duruyor ram islemciden sonra kasayı düşünüyorum

Valla hocam öyle düşünüyor su islemciyi halledeyim gerisi kolay işlemci Rami halledersin diğerleri basit

Benimde bir kaç ay hocam ama çok dert etmeye gerek yok zaman hızlı geçiyor

Güzel durmuş hocam bende daha kasa yok ama fotoğraf isterseniz atarım şuan takılı değil anakart pakette duruyor ram islemciden sonra kasayı düşünüyorum
Yavaş yavaş topluyoruz bakalım hocam göreceğiz sıfır ürün herhalde bir sorunu yoktur deneyemiyoruz ama

Evet hocam o sıkıntı biraz deneyememek ama yapacak bişi yok işlemciyi ne zaman almayı düşünüyorsunuz hocam
en yakın zamanda hocam şu an 14k seviyesinde aslında fiyatı son zamanalar göre düşük değerlendirilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,305
Üyeler
202,569
Son üye
ahmet_enes
Geri