RTX 4050 İntel 12.Nesil Bakım Tavsiye

Reaksiyon skoru
33
Merhaba Acer nitro laptop aldım bakım yapmak istiyorum normal de mx7 macun almıştım ama thermal pad filan kullan diyorlar en mantıklısı hangisi olur nasıl bakım yapmamı önerirsiniz

Senin ekran kartı 140w bu durumda en sağlıklısı Thermal Grizzly phasesheet kullanman olur ama mx7 aldıysan onu da kullanabilirsin.

Dikkat etmen gereken eski macunu silmek için izopropil alkol %99 kullanman. Islak mendille falan silersen oksitlenir vs başına iş alırsın

Merhaba Acer nitro laptop aldım bakım yapmak istiyorum normal de mx7 macun almıştım ama thermal pad filan kullan diyorlar en mantıklısı hangisi olur nasıl bakım yapmamı önerirsiniz
PTM 7950 veya PCM 8990 tarzı faz değiştiren pad'ler uzun ömürlü bakım için en uygunu.

Senin ekran kartı 140w bu durumda en sağlıklısı Thermal Grizzly phasesheet kullanman olur ama mx7 aldıysan onu da kullanabilirsin.

Dikkat etmen gereken eski macunu silmek için izopropil alkol %99 kullanman. Islak mendille falan silersen oksitlenir vs başına iş alırsın
Hocam mx7 sipariş verdim gelmedi henüz hangisini daha sağlıklı uzun ömürlü olur çok bilgim yok ve silmek için izopropil alkol içeren şeyi nereden alabilirim yada onun yerine kolonyayı beze damlatıp silsem olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PTM 7950 veya PCM 8990 tarzı faz değiştiren pad'ler uzun ömürlü bakım için en uygunu.
Dediğin ürünler Tr’de satılıyor mu hocam baktım da göremedim

Hocam mx7 sipariş verdim gelmedi henüz hangisini daha sağlıklı uzun ömürlü olur çok bilgim yok ve silmek için izopropil alkol içeren şeyi nereden alabilirim yada onun yerine kolonyayı beze damlatıp silsem olur mu

Chipset elektronik ve Profix elektronik satıyor. PCM 8890'ın kutusundan eski kalıntıları silmen için mendil vs. çıkıyor olabilir.

İşlemciye sıvı metal kullanabilirsin(yapamaıyosan bilen birine yaptır) veya ptm7950 de kullanabilirsin. Ben condactonaut kullanmıştım o birazcık iyi tutuyor işlemciyi. Faz değiştiren macun hiç kullanmadım o yüzden bilmiyom. ekran kartına mx7 kullanabilirsin sıkıntı olmaz. cok ısınmıyor ztn elran kartı. işlemciye sıvı metal kullanırsan birazda undervolt cekersen 75 in üstünü aşırı zor goruyo.

ama sıvı metal bakır boruya yapışır gibi oluyo temizledikten sonra izi kalıyodu. onu bilde. bi sorun cıkarırmı bilmiyom ama.

İşlemciye mx7 hiçbir türlü yettmedi ben denemiştim. Haberin olsun

Kolonyayla silmeni tavsiye etmem saf değil çünkü elektrik iletiyor mu bilmiyorum. İzopropil alkolü Hepsiburada’dan almıştım ben en son. Al 1 litre 1 seneden fazla kullanırsın

Daha 1 ay önce şundan aldım. Öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,294
Üyeler
202,562
Son üye
Yiğit__Efe._
Geri