Yardım Poco X8 Pro Mu Redmi Note 15 Pro 5G mi?

Rhodos

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar merhaba. Babama telefon alacağız. 20k civarına Poco X8 Pro da Redmi Note 15 Pro 5G de alabiliyoruz bir tanıdığımızdan.

Poco X8 Pro'nun işlem gücü olarak net daha iyi bir telefon olduğunu biliyorum ama ne kadar sağlam olduğunu hiç bilmiyorum. Telefon çok tozlu ortamlarda kullanılacak.

Sırayla önceliklerimiz:
1 - batarya => ikisi de 6500 mah
2 - kasa sağlamlığı => burada hiçbir fikrim yok
3 - kamera => anladığım kadarıyla Redmi daha iyi ama peder kullanacak, çok profesyonel fotoğraf falan çekmeyeceği için dert değil
4 - işlemci hızı => Poco net önde

fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba. Babama telefon alacağız. 20k civarına Poco X8 Pro da Redmi Note 15 Pro 5G de alabiliyoruz bir tanıdığımızdan.

Poco X8 Pro'nun işlem gücü olarak net daha iyi bir telefon olduğunu biliyorum ama ne kadar sağlam olduğunu hiç bilmiyorum. Telefon çok tozlu ortamlarda kullanılacak.

Sırayla önceliklerimiz:
3 - kamera => anladığım kadarıyla Redmi daha iyi ama peder kullanacak, çok profesyonel fotoğraf falan çekmeyeceği için dert değil

fikirlerinizi bekliyorum
poco alırsan düz haliyle kullanmasanız iyi olur, debloat falan yapacaksanız poco mantıklı

Sırayla önceliklerimiz:

fikirlerinizi bekliyorum
Kral peder pubg mobile oynamicaksa poco almasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri