bir kaç ay dediğin 6 ay hocamyani şunun şurasında s27 için birkaç ay kalmış fiyatta oldukça yüksek ama almak isteyen alabilir.
Normalde cihazda arka kamerada titreme sorunu vardı. Ön kameradaki titreme sorununu anlayıp Samsung ile iletişime geçen benim. Firma Koreyle iletişime geçti. Bu sorunun farkında bile değillerdi. Aydınlık bir ortamda zaten titreme yok. Loş ışığın düşük olduğu akşamları selfie çekmek istediğinizde bu durum ortaya çıkıyor. İlkte bendeki mevcut cihazın sorunlu olduğunu öne sürerek yeni cihaz gönderdiler tarafıma gelen cihazda yaptığım testlerde aynı sorun vardı. Toplam üç cihaz test ettim hepsinde aynı sorun vardı. Ücret iadesi aldım. Bu süre yaklaşık 45 günümü aldı. Eğer akşam sorun etmem odaklayamamasını diyorsanız satın alın. Sorunu yazılımla düzeltebilirler belki.Ön kameradaki titreme sorunu çözülmedi mi ?
Anladım hocam şuan ne kullanıyorsunuz ?Normalde cihazda arka kamerada titreme sorunu vardı. Ön kameradaki titreme sorununu anlayıp Samsung ile iletişime geçen benim. Firma Koreyle iletişime geçti. Bu sorunun farkında bile değillerdi. Aydınlık bir ortamda zaten titreme yok. Loş ışığın düşük olduğu akşamları selfie çekmek istediğinizde bu durum ortaya çıkıyor. İlkte bendeki mevcut cihazın sorunlu olduğunu öne sürerek yeni cihaz gönderdiler tarafıma gelen cihazda yaptığım testlerde aynı sorun vardı. Toplam üç cihaz test ettim hepsinde aynı sorun vardı. Ücret iadesi aldım. Bu süre yaklaşık 45 günümü aldı. Eğer akşam sorun etmem odaklayamamasını diyorsanız satın alın. Sorunu yazılımla düzeltebilirler belki.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İphone 17 denedim. S25 Ultra belirttiğim sorunlardan dolayı 25 gün falan kullandım. Elimde düz S24 ve İphone 17 Pro var geçici olarak. S26 Ultra satın almayı düşünüyorum Kasım indirimlerinde. Kamera sorununun çözüldüğü söyleniyor. Kamera testlerini alınca yapıp değerlendiririm. Telefon almayı düşünüyorsanız aciliyetiniz yoksa Kasım indirimlerini bekleyin derim.Anladım hocam şuan ne kullanıyorsunuz ?
Aciliyetim yok ama kasıma çok var yaİphone 17 denedim. S25 Ultra belirttiğim sorunlardan dolayı 25 gün falan kullandım. Elimde düz S24 ve İphone 17 Pro var geçici olarak. S26 Ultra satın almayı düşünüyorum Kasım indirimlerinde. Kamera sorununun çözüldüğü söyleniyor. Kamera testlerini alınca yapıp değerlendiririm. Telefon almayı düşünüyorsanız aciliyetiniz yoksa Kasım indirimlerini bekleyin derim.