Hp Omen 17-Db1022nt Cd5n2ea 8gb Rtx5060 AMD Ryzen Aı 9 365 Fiyatına Değer mi ?

32 GB RAM şartsa fiyatına değer, alınır. Ekranı kötü değil %100 sRGB.

• Beğen
Reaksiyonlar: quel
300 nit %100 srgb fhd 144hz. Parlaklık değeri biraz düşük hocam ama üzmez. Hall sensör sorununu çözüldü diyorlardı canlı destekten bilgiyi onayladım sorun çözülmüş. Pil süresine tam hakim değilim ama video oynatma 8-10 saat demişler kesin bir bilgim yok. Tek bilmediğim gpu tgp değeri ama en düşük 115w tahminimce. Aynı modeli üni için alıcam
bende gayet iyi bir model

• Beğen
Reaksiyonlar: quel
300 nit %100 srgb fhd 144hz. Parlaklık değeri biraz düşük hocam ama üzmez. Hall sensör sorununu çözüldü diyorlardı canlı destekten bilgiyi onayladım sorun çözülmüş. Pil süresine tam hakim değilim ama video oynatma 8-10 saat demişler kesin bir bilgim yok. Tek bilmediğim gpu tgp değeri ama en düşük 115w tahminimce. Aynı modeli üni için alıcam
bende gayet iyi bir model
GPU 115W hocam gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 5050/5060/5070 mobil kartları max 115W oluyor.

hocam bir aydır laptoplara bakıyorum inceliyorum. ben de alacağım çünkü. forumda olsun başka yerlerden öğrendiklerim olsun özellikle son 1.5 haftadır gelen laptop zamlarıyla beraber en fiyatına layık laptop bu. ben de bu laptopu alacağım. tek sorunu laptopun sadece kendisinin 2.95kg olması. biraz ağır ama taşımayacaksanız çok sıkıntı yok. 15 ya da 16 inç olup da %100 srgb olup uygun fiyatlı kaliteli model yok. olanlar da artık 90-120k arası modeller

Geri