Max bütçe nedir?2. bir ssd alacaktım renegede pcie 4 var şuan pcde, almışken gen 5 alayım diyorum 1tb ne önerirsiniz?
valla bütçe belirlemedim hocam, fiyat performans sorunsuz model ne ise onu alırım önemli değil. kioxia g2 pro 11.300e var amazonda mesela. 9100 samsung almaya gerek var mı mesela bu varken?Max bütçe nedir?
Ssd'yi ne için kullanacaksınız? oyun ve günlük işler için renegade tarzı 4.0 ssdler zaten fazla fazla iş gören ürünler pcie 5.0 ssdler yüksek güç tüketiyor soğutması zor ve pahalılar tavsiye etmem he illa almak isterseniz samsung msi (sogutucusu olan) veya western digital black serisi bakabilirsinizvalla bütçe belirlemedim hocam, fiyat performans sorunsuz model ne ise onu alırım önemli değil. kioxia g2 pro 11.300e var amazonda mesela. 9100 samsung almaya gerek var mı mesela bu varken?
günlük kullanıcam, yüksek güç çekmesi problem değil, soğutmalı ssd alamam hero ana kartım var kendi soğutmaları mevcut. 2. ssdyi de gidip gen4 almayım diye gen5 alacağım geleceğe dönük olsun işte.Ssd'yi ne için kullanacaksınız? oyun ve günlük işler için renegade tarzı 4.0 ssdler zaten fazla fazla iş gören ürünler pcie 5.0 ssdler yüksek güç tüketiyor soğutması zor ve pahalılar tavsiye etmem he illa almak isterseniz samsung msi (sogutucusu olan) veya western digital black serisi bakabilirsiniz
Tavsiyem pci 5.0 ssd alıp boşa para harcamayın 1tb 5.0 ssd parasına 2tb 4.0 ssd bulmak mümkün kc3000 msi m461 corsair mp600 gibi ürünler bakabilirsinizgünlük kullanıcam, yüksek güç çekmesi problem değil, soğutmalı ssd alamam hero ana kartım var kendi soğutmaları mevcut.
9100 pro veya m560 5.0 alabilirsinizben gen 5 ssd hakkında bilgi istiyorum gen 5 alacağım gen 4 alıp tasarruf etmek istemiyorum.
kioxia pro g2 ile 9100 pro arasında ne fark var hocam? 4k bir fiyat farkı var arada9100 pro veya m560 5.0 alabilirsiniz
Genel fark kontrolcü oluyor bu ssdlerde Nebi Akgün videosunu çekmişti 5.0 ssdlerinkioxia pro g2 ile 9100 pro arasında ne fark var hocam? 4k bir fiyat farkı var arada