Gen5 SSD Arıyorum. Ne Alabilriim

cemozgen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
271
2. bir ssd alacaktım renegede pcie 4 var şuan pcde, almışken gen 5 alayım diyorum 1tb ne önerirsiniz?

Max bütçe nedir?
valla bütçe belirlemedim hocam, fiyat performans sorunsuz model ne ise onu alırım önemli değil. kioxia g2 pro 11.300e var amazonda mesela. 9100 samsung almaya gerek var mı mesela bu varken?

valla bütçe belirlemedim hocam, fiyat performans sorunsuz model ne ise onu alırım önemli değil. kioxia g2 pro 11.300e var amazonda mesela. 9100 samsung almaya gerek var mı mesela bu varken?
Ssd'yi ne için kullanacaksınız? oyun ve günlük işler için renegade tarzı 4.0 ssdler zaten fazla fazla iş gören ürünler pcie 5.0 ssdler yüksek güç tüketiyor soğutması zor ve pahalılar tavsiye etmem he illa almak isterseniz samsung msi (sogutucusu olan) veya western digital black serisi bakabilirsiniz

Ssd'yi ne için kullanacaksınız? oyun ve günlük işler için renegade tarzı 4.0 ssdler zaten fazla fazla iş gören ürünler pcie 5.0 ssdler yüksek güç tüketiyor soğutması zor ve pahalılar tavsiye etmem he illa almak isterseniz samsung msi (sogutucusu olan) veya western digital black serisi bakabilirsiniz
günlük kullanıcam, yüksek güç çekmesi problem değil, soğutmalı ssd alamam hero ana kartım var kendi soğutmaları mevcut. 2. ssdyi de gidip gen4 almayım diye gen5 alacağım geleceğe dönük olsun işte.

günlük kullanıcam, yüksek güç çekmesi problem değil, soğutmalı ssd alamam hero ana kartım var kendi soğutmaları mevcut.
Tavsiyem pci 5.0 ssd alıp boşa para harcamayın 1tb 5.0 ssd parasına 2tb 4.0 ssd bulmak mümkün kc3000 msi m461 corsair mp600 gibi ürünler bakabilirsiniz

ben gen 5 ssd hakkında bilgi istiyorum gen 5 alacağım gen 4 alıp tasarruf etmek istemiyorum.

Gen 5 ssd Alıyosun da Hem oyunda fark etmeyecek hemde o okuma yazma değerlerini Görmende zor
Gen 4 hala Çok iyi Ekstra para ödemeye değmez

Alıyosan Kioxia exceria pro g2 Al gen 4 le arasında Fiyat farkı abartı deil
Dram rastgele okuma yazması da iyi

Geri