🔥İndirim Okey Zero Tenn 8'li Prezervatif 139 TL

Va*ina görse yara bandı yapıştıracak ufaklıklar gelmiş burayı ilkokul koridoruna çevirmiş. Her prezervatif konusunda aynı şeyleri yazmaktan da yorulmadınız hep aynı tipler üstelik. Her şeyin sınırı var. Bir konu bu kadar sulandırılmaz.

Va*ina görse yara bandı yapıştıracak ufaklıklar gelmiş burayı ilkokul koridoruna çevirmiş. Her prezervatif konusunda aynı şeyleri yazmaktan da yorulmadınız hep aynı tipler üstelik. Her şeyin sınırı var. Bir konu bu kadar sulandırılmaz.
Drama yapmayı kes dostum. Burası public ortam, yasak ve olağandışı durumda banlanır insanlar. Ahlak bekçisi olarak ismini değiştirebilirsin istersen, ona göre muamele çekeriz sana sorun olmaz.

Çok çapsız yorum olmuş.

Drama yapmayı kes dostum. Burası public ortam, yasak ve olağandışı durumda banlanır insanlar. Ahlak bekçisi olarak ismini değiştirebilirsin istersen, ona göre muamele çekeriz sana sorun olmaz.
Ahlak bekçiliği ile yazdığım şeyin ne alakası var? Ortada drama bile yok sadece eleştiri var. Ne yazdığını bildiğini düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok çapsız yorum olmuş.
4 sayfa boyu çok çaplı yorum var haklısın.

kul yapımı hiç güven olmaz herhan patlayabilir marka model fark etmez.
örnek gigabyte power supply gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,353
Üyeler
202,856
Son üye
User16738
Geri