ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,871
Yazlık yerde yaşıyorsan ekim ortasına kadar devam eder yaz sezonu kardeşbitti yaz ayı sezonu eylül 3deyiz sen biliyon yine de .d
Yazlık yerde yaşıyorsan ekim ortasına kadar devam eder yaz sezonu kardeşbitti yaz ayı sezonu eylül 3deyiz sen biliyon yine de .d
O Kürşat ben değilim. Ben Okey ci olanım.O kürşat hani sen değildin![]()
bu sakızlar neden bu kadar pahalı abiAbartısız şimdiye kadar kullandıklarım arasından en iyisi. Al kullan dediğim kimse pişman olmadı.
Tekrar indirime girmiş ihtiyacı olanlar alabilir.
Okey Zero Tenn 8'li Prezervatif : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
Okey Zero Tenn 8'li Prezervatif : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakımwww.amazon.com.tr
@POMPACI OSMAN Kalk abin geldu
Drama yapmayı kes dostum. Burası public ortam, yasak ve olağandışı durumda banlanır insanlar. Ahlak bekçisi olarak ismini değiştirebilirsin istersen, ona göre muamele çekeriz sana sorun olmaz.Va*ina görse yara bandı yapıştıracak ufaklıklar gelmiş burayı ilkokul koridoruna çevirmiş. Her prezervatif konusunda aynı şeyleri yazmaktan da yorulmadınız hep aynı tipler üstelik. Her şeyin sınırı var. Bir konu bu kadar sulandırılmaz.
Çok çapsız yorum olmuş.Va*ina görse yara bandı yapıştıracak ufaklıklar gelmiş burayı ilkokul koridoruna çevirmiş. Her prezervatif konusunda aynı şeyleri yazmaktan da yorulmadınız hep aynı tipler üstelik. Her şeyin sınırı var. Bir konu bu kadar sulandırılmaz.
Ahlak bekçiliği ile yazdığım şeyin ne alakası var? Ortada drama bile yok sadece eleştiri var. Ne yazdığını bildiğini düşünmüyorum.Drama yapmayı kes dostum. Burası public ortam, yasak ve olağandışı durumda banlanır insanlar. Ahlak bekçisi olarak ismini değiştirebilirsin istersen, ona göre muamele çekeriz sana sorun olmaz.
4 sayfa boyu çok çaplı yorum var haklısın.Çok çapsız yorum olmuş.