35 Bin TL Kadar OLED Monitör Tavsiyesi

27k çok uyguna denk gelmiş bence o monitör yapıştır geç 2027 falan beklemeni tavsiye etmiyorum bırak 2027 yi 2026 aralığa kadar bu ülkede neler olacak onu bile kestirmek çok güç. Alınır.
Gray bnanding ihtimali ne durumda peki hocam? Yani olsa bile sadece ışıklar kapalı gece mi belli olur yoksa gündüz de belli olur mu? Fps oynuyorum ağırlıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tandem Woledlerde gri bantlanma sorunun yaygın vatandan alırsan mağazada kontrol edip sorun yoksa al eve gönderip AA bunda bantlanma var dersen çok zorlu bir süreç seni bekler
Valla bilemedim. 2027 beklesek bu gri bantlama işi çözülür mü acaba?

Şu an https://www.amazon.com.tr/MSI-271QP-QD-OLED-Gaming-Monitör/dp/B0FG7TQ3MC ve 273qp de var diğer seçeneklerde.

al hocam 27 çok iyi
Gri bantlama sorunu düşündürüyor işte hocam.

LG 27GX704A-B 23 bin TL
MSI 271qp x28, 26 bin TL
gigabyte MO27Q2a 26 bin
-xg27aqwmg
aqwmg modeli puan ve cashback ile 27 ye geliyor. HAngisini önerirsin? 2k ips 165hzden geçeceğim. VVe ağırlıklı fps oyun için alacağım. Woled mi qled mi karar veremedim.

Gri bantlama sorunu düşündürüyor işte hocam.

LG 27GX704A-B 23 bin TL
MSI 271qp x28, 26 bin TL
gigabyte MO27Q2a 26 bin
-xg27aqwmg
aqwmg modeli puan ve cashback ile 27 ye geliyor. HAngisini önerirsin? 2k ips 165hzden geçeceğim. VVe ağırlıklı fps oyun için alacağım. Woled mi qled mi karar veremedim.
MO27Q2A Amazon’da 24K. x28 bence hâlâ fiyatını hak etmiyor, 26-27K seviyelerine düşmesi lazım. 27K’ya XG27AQWMG muhteşem fiyat, en iyi 2K OLED. Ama ben WOLED’in sorunlarını çekemem, çok titizim diyorsan QD-OLED al; ama onun da temizliği zor.

MO27Q2A Amazon’da 24K. x28 bence hâlâ fiyatını hak etmiyor, 26-27K seviyelerine düşmesi lazım. 27K’ya XG27AQWMG muhteşem fiyat, en iyi 2K OLED. Ama ben WOLED’in sorunlarını çekemem, çok titizim diyorsan QD-OLED al; ama onun da temizliği zor.
X28 26 k hocam amazonda

Gray bnanding ihtimali ne durumda peki hocam? Yani olsa bile sadece ışıklar kapalı gece mi belli olur yoksa gündüz de belli olur mu? Fps oynuyorum ağırlıklı.

Valla bilemedim. 2027 beklesek bu gri bantlama işi çözülür mü acaba?

Şu an https://www.amazon.com.tr/MSI-271QP-QD-OLED-Gaming-Monitör/dp/B0FG7TQ3MC ve 273qp de var diğer seçeneklerde.
Kanka gray banding konusuyla ilgili tecrübe eden kişilerin yorumları en doğrusu olacaktır çünkü her monitör fabrikadan birebir aynı çıkmıyor dolayısıyla birebir aynı problemlerle de çıkmıyor. QD-OLED alabilirsin fakat temizliğiyle ilgileneceksin bunu unutma. Bu inanılmaz zor bir iş değil, emin ol temizliği dediğim şey 5 dakikanı almıyor ama gözünde büyütüyorsan bu tarz şeyleri bilemem.

bence bu modeli alın. msi 3 yıl yanma garantisi veriyor. diğer markalarda veriyor ama msi kadar güvenilir değiller.
ayrıca monitör fiyatının üstünde premium bir model. bu tip araştırmalar yaparken yabancı forumlarda gezin, onlar bizimkiler gibi ben aldıysam en iyisidir kafasında değiller, kötüyse anında kötü diyorlar.
x24 olanıda 24 bin ama onda type c yok tam pivot değil ve bir kac özelliği daha kısılmıştı secim sizin.

@ayranli_tuz senin kaşıntın var herhalde her postuma gülücük atıp duruyorsun, tayfun abin gibi ban zamanın geldi herhalde seninde? öyle insanlara 15 bine miniled önermeye benzemez bu işler sınırı aşma. yokmu mod falan çoluk cocuk forumu esir almış.

Son düzenleme:
bence bu modeli alın. msi 3 yıl yanma garantisi veriyor. diğer markalarda veriyor ama msi kadar güvenilir değiller.
ayrıca monitör fiyatının üstünde premium bir model.
artık önerileri sen mi yapıyorsun
yandık yandık eyvahlar olsun
senle bizi bir tutmazsan iyi olur, fiyatının üstünde demişsin olması gereken fiyata düşmesi ne zamandan beri fiyatının üzerinde olması demek

X28 26 k hocam amazonda
hocam şu an alacaksan en mantıklısı aqwmg, gray banding aşırı aşırı fazla çıkarsa iade edersin ona yapacak bir şey yok, şans işi ama güncel kalite kontrol artık daha iyi, çıkma ihtimali düşük yani
qd oled alacaksan yeni modelleri bekle, şu ankinlerin ne parlaklığı yeterli ne kaplaması
qd oledlerde abl yüzünden peak1000 modu düzgün çalışmıyor oyunlarda, trueblack400 de yetersiz kalıyor, aydınlık olması gereken şeyler sönük kaldığı için yapay kalıyor, kaplaması 2h olduğu ve eski için çizilmesi daha kolay ve ışık belli açıyla çarparsa siyahlar biraz morarıyor, yeni nesil kaplama 3h ve siyahlar ışık geldiği zaman daha az morarıyor, trueblack500 ve 600 olacaklar, 600 olan modelde rgb stripe olacak yani yazıların netliği normal olacak

Son düzenleme:
artık önerileri sen mi yapıyorsun
yandık yandık eyvahlar olsun

senle bizi bir tutmazsan iyi olur, fiyatının üstünde demişsin :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: olması gereken fiyata düşmesi ne zamandan beri fiyatının üzerinde olması demek

hocam şu an alacaksan en mantıklısı aqwmg, gray banding aşırı aşırı fazla çıkarsa iade edersin ona yapacak bir şey yok, şans işi ama güncel kalite kontrol artık daha iyi, çıkma ihtimali düşük yani
qd oled alacaksan yeni modelleri bekle, şu ankinlerin ne parlaklığı yeterli ne kaplaması
15 bine miniled öneren adamsın. senin yerine kim yapsa daha başarılı olur hadi kaybol şimdi.
yeni modellerin gelmesine aylar var ayrıca 40 bin civarı olur, ağzı olan konuşuyor işte. o zaman ekran kartıda almayın 6070-6080 bekleyin bu kafayla.

Son düzenleme:
LG 27GX704A-B 23 bin
Asus XG27AQWMG 28 bin
Gigabyte MO27Q28GR 35 bin
Gigabyte MO27Q28G 30 bin
Asus XG27AQDMGR 25 Bin

Beyler bu fiyatlara hangisini almak mantıklı.

Performans, görüntü ve gray bandingi düşünürsek.

LG 27GX704A-B 23 bin
Asus XG27AQWMG 28 bin
Gigabyte MO27Q28GR 35 bin
Gigabyte MO27Q28G 30 bin
Asus XG27AQDMGR 25 Bin

Beyler bu fiyatlara hangisini almak mantıklı.

Performans, görüntü ve gray bandingi düşünürsek.
Ben hala AQWMG diyorum kral.

Geri