Dodgemaster
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Tunçmatik kullanıyorum 1 seneyi geçti bir problem yok daha ucuz hem
Tunçmatikte 2 Metre 8+4 2400 Joule priz var mı ki? 1.5 Metre 5+2 1000J gördüm ben en fazla.Tunçmatik kullanıyorum 1 seneyi geçti bir problem yok daha ucuz hem
Prizi kendim topladım 6 prizi ile 3 damarlı 2.0mm kablo ile 3.5kw güvenli taşıyor kafam rahat 1800 verilmez buna . Toplamda 450 harcadım .Vİko alıtım 300tlye
2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor. Kablo kapasitesi başka, ani gerilim koruması başka. Üstelik bu ürünün olayı sadece 8 priz de değil, 2400 J koruma , USB-A/USB-C hızlı şarj (18W/20W) , termal/aşırı gerilim koruması da var.Prizi kendim topladım 6 prizi ile 3 damarlı 2.0mm kablo ile 3.5kw güvenli taşıyor kafam rahat 1800 verilmez buna . Toplamda 450 harcadım .
sana kelime oyunu oynuyor sende buna inanıyorsun2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor. Kablo kapasitesi başka, ani gerilim koruması başka. Üstelik bu ürünün olayı sadece 8 priz de değil, 2400 J koruma , USB-A/USB-C hızlı şarj (18W/20W) , termal/aşırı gerilim koruması da var.
Sen 450 TL'ye çoklu priz yapmışsın, bu ürünle aynı şeyi değil. “Ben de priz yaptım” ile “aynı özelliklere sahip” arasında bayağı fark var.
Üstelik Philips kataloğunda bağlı ekipmanlar için ürün garanti süresi boyunca 100.000 €'ya kadar sınırlı garanti de veriyor.
Ürün globalde satılan fiyatına göre dahi bu kura rağmen ucuza geliyor. İndirim var ihtiyacın olan varsa yararlansın diye attım, yapılmayan boş yorum kalmadı valla.
Philips yıllarca şöyle bir ürün yapamadı sözde büyük firma 10ay önce 2150 TL'ye aldım masada kablo çöplüğü gitti
Type C 65Watt
USB A 22,5Watt
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sana kelime oyunu oynuyor sende buna inanıyorsun
sadece akım koruma hiç bir cihazı korumaz asıl önemli olan voltaj korumadır voltaj koruma nerede, ...
15 20 tl lik varistör ile 8 dolarlık pd qc 20w adaptör takıp bunuda 1800 e satmak kazık bir fiyat dediğin fiyatlar bandında giriş seviyesinde voltaj regülatörleri var . Kaldı ki birçok cihazın içerisinde 15 20 tl ye satılan varistörlerden var. Çok çok özel pahalı cihaz olmadığı sürece pek mantıklı değil. Yüksek wattlı bir cıhaz değilse Voltaj regületörleri daha mantıklı konuma geçiyor . Ağır wattlı cihaz ise bu priz alınabilir .2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor. Kablo kapasitesi başka, ani gerilim koruması başka. Üstelik bu ürünün olayı sadece 8 priz de değil, 2400 J koruma , USB-A/USB-C hızlı şarj (18W/20W) , termal/aşırı gerilim koruması da var.
Sen 450 TL'ye çoklu priz yapmışsın, bu ürünle aynı şeyi değil. “Ben de priz yaptım” ile “aynı özelliklere sahip” arasında bayağı fark var.
Üstelik Philips kataloğunda bağlı ekipmanlar için ürün garanti süresi boyunca 100.000 €'ya kadar sınırlı garanti de veriyor.
Ürün globalde satılan fiyatına göre dahi bu kura rağmen ucuza geliyor. İndirim var ihtiyacın olan varsa yararlansın diye attım, yapılmayan boş yorum kalmadı valla.
Güvenli taşıdığını söyledim kablo ısınma gibi kablo üzerinde voltaj kaybı v.s yapmıyor . (göz ardı edilecek seviyede illahaki olucaktır)2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor.
Şimdi dikkat ettim yazını yapay zekaya yazdırmışsan saçmalıklar var kendin cevap ver .2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor. Kablo kapasitesi başka, ani gerilim koruması başka. Üstelik bu ürünün olayı sadece 8 priz de değil, 2400 J koruma , USB-A/USB-C hızlı şarj (18W/20W) , termal/aşırı gerilim koruması da var.