❌İndirim Bitti! Philips Akım Korumalı Priz 8'li - 2x Usb A/C 20w - 1849 TL

Vİko alıtım 300tlye
Prizi kendim topladım 6 prizi ile 3 damarlı 2.0mm kablo ile 3.5kw güvenli taşıyor kafam rahat 1800 verilmez buna . Toplamda 450 harcadım .

Prizi kendim topladım 6 prizi ile 3 damarlı 2.0mm kablo ile 3.5kw güvenli taşıyor kafam rahat 1800 verilmez buna . Toplamda 450 harcadım .
2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor. Kablo kapasitesi başka, ani gerilim koruması başka. Üstelik bu ürünün olayı sadece 8 priz de değil, 2400 J koruma , USB-A/USB-C hızlı şarj (18W/20W) , termal/aşırı gerilim koruması da var.

Sen 450 TL'ye çoklu priz yapmışsın, bu ürünle aynı şeyi değil. “Ben de priz yaptım” ile “aynı özelliklere sahip” arasında bayağı fark var.

Üstelik Philips kataloğunda bağlı ekipmanlar için ürün garanti süresi boyunca 100.000 €'ya kadar sınırlı garanti de veriyor.

Ürün globalde satılan fiyatına göre dahi bu kura rağmen ucuza geliyor. İndirim var ihtiyacın olan varsa yararlansın diye attım, yapılmayan boş yorum kalmadı valla.

Philips yıllarca şöyle bir ürün yapamadı sözde büyük firma 10ay önce 2150 TL'ye aldım masada kablo çöplüğü gitti

Type C 65Watt
USB A 22,5Watt

1788456148733.webp
1788456277991.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor. Kablo kapasitesi başka, ani gerilim koruması başka. Üstelik bu ürünün olayı sadece 8 priz de değil, 2400 J koruma , USB-A/USB-C hızlı şarj (18W/20W) , termal/aşırı gerilim koruması da var.

Sen 450 TL'ye çoklu priz yapmışsın, bu ürünle aynı şeyi değil. “Ben de priz yaptım” ile “aynı özelliklere sahip” arasında bayağı fark var.

Üstelik Philips kataloğunda bağlı ekipmanlar için ürün garanti süresi boyunca 100.000 €'ya kadar sınırlı garanti de veriyor.

Ürün globalde satılan fiyatına göre dahi bu kura rağmen ucuza geliyor. İndirim var ihtiyacın olan varsa yararlansın diye attım, yapılmayan boş yorum kalmadı valla.
sana kelime oyunu oynuyor sende buna inanıyorsun

sadece akım koruma hiç bir cihazı korumaz asıl önemli olan voltaj korumadır voltaj koruma nerede, ...

Son düzenleme:
Philips yıllarca şöyle bir ürün yapamadı sözde büyük firma 10ay önce 2150 TL'ye aldım masada kablo çöplüğü gitti

Type C 65Watt
USB A 22,5Watt

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

sana kelime oyunu oynuyor sende buna inanıyorsun

sadece akım koruma hiç bir cihazı korumaz asıl önemli olan voltaj korumadır voltaj koruma nerede, ...

“Voltaj koruması nerede?” dediğiniz şey zaten bu ürünün surge/aşırı gerilim koruması. Philips SPN8180GA’da 2400 J akım koruma ve koruma kapasitesi aşıldığında elektriği kesen Power Blocker var. Bu bir voltaj regülatörü değil zaten şebekeyi 230 V’a sabitlemez ama ani gerilim darbelerine karşı koruma tam olarak ürünün yaptığı iş.

Kaldıkı bahsettiğin koruma modülleri tek başına 1k+, bu fiyata hepsini beklemek gerçekçi değil. Ben nispeten daha modern bir evde oturuyorum ve zaten bina kendisinde bu korumaların çoğunu daireler için koymuş. Tek bir prize koruma koymak yerine panoda çözüyorlar bu işi zaten.

Ürün sırf fiyatı yüzünden saçma sapan yorumlara maruz, utanmasanız UPS gibi davranmıyor diye laf edeceksiniz. Almayın kardeşim zaten, her indirimli ürünü almak zorunda değilsiniz. İhtiyacı olan bakar, gereksinimlerini karşılıyor ise alır biter gider.

Örnek attığın ürün ise 5k gibi bir fiyata satılıyor ve resmi olarak Akım korumalı prizde önemli olan şey yani joule değeri belirtilmiyor. UGREEN sağlam markadır lafım yok ama mantıklı yorumlar yapalım lütfen. Elma ile armutu kaşılaştırmaya gerek yok .

15 20 tl lik varistör ile 8 dolarlık pd qc 20w adaptör takıp bunuda 1800 e satmak kazık bir fiyat dediğin fiyatlar bandında giriş seviyesinde voltaj regülatörleri var . Kaldı ki birçok cihazın içerisinde 15 20 tl ye satılan varistörlerden var. Çok çok özel pahalı cihaz olmadığı sürece pek mantıklı değil. Yüksek wattlı bir cıhaz değilse Voltaj regületörleri daha mantıklı konuma geçiyor . Ağır wattlı cihaz ise bu priz alınabilir .

2 mm2 kabloyla 3.5 kW taşıması, 2400 J akım koruması yaptığı anlamına gelmiyor.
Güvenli taşıdığını söyledim kablo ısınma gibi kablo üzerinde voltaj kaybı v.s yapmıyor . (göz ardı edilecek seviyede illahaki olucaktır)

Şimdi dikkat ettim yazını yapay zekaya yazdırmışsan saçmalıklar var kendin cevap ver .

Ben çok araştırıp almıştım 2500 liraya kadar alınabilecek en iyi ve en güvenilir ürün, daha önce 500 liralık polosmart kullanıyordum şarj adaptörü taktığım da taktığım kısım da gevsediği için Samsung adaptörüm yanmıştı, Philips de öyle bir durum olmadığı ve mandalları ömürlük olduğu için kesinlikle alınır. Ben n11 den almıstım tık hızı kuponuyla yine indirimlı alınabilir.

Dostlar aldım bunu da bunu duvara monteleyemiyor muyuz, deliği yok.

Geri